Детски стол за Пикник FECAMOS, Колан за безопасност, висока степен на надеждност Dining Тренировъчен Детски стол за дете за Пикник (Обновен розов цвят Сакуры)
  • New

Детски стол за Пикник FECAMOS, Колан за безопасност, висока степен на надеждност Dining Тренировъчен Детски стол за дете

BGN 34.47

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕНОСИМИ преносими сгъваеми мултифункционални седалки за деца, подходящи за различни сценарии, като например маса за хранене, стол, табуретка за сядане, плажен столЛЕСНА УПОТРЕБА : Детски уличен стол - това е прекрасен мек уличен стол, който лесно се отваря и затваря.В комплекта е включена удобна поставка за чаши, който може лесно да се съхранява в подходяща чанта.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Произведено от трайни материали, това е плажно стол се на дълъг живот и висока надеждност.Всички повърхности на този походного столове преносими и удобни за използване. бързото ДВИЖЕНИЕ : ЗА наша лесно складному спортен стол, прикрепен самостоятелна чанта за носене с пагон за по-удобно транспортиране на плаж, на къмпинг или просто на тревата.УДОБНА ЗАСАЖДАНЕ : Напълно защита на вашето бебе с помощта на мека задръжте система, ергономично разработена за това, че дори и най-притеснен малко дете остана на място и се чувствах уютно. ПРЕНОСИМИ преносими сгъваеми мултифункционални седалки за деца, подходящи за различни сценарии, като например маса за хранене, стол, табуретка за сядане, плажен стол. ЛЕСНА употреба : Детски уличен стол - това е прекрасен мек уличен стол, който лесно се отваря и затваря.В комплекта е включена удобна поставка за чаши, който може лесно да се съхранява в подходяща чанта. ЛЕСНА УПОТРЕБА : Произведено от трайни материали, това е плажно стол се на дълъг живот и висока надеждност.Всички повърхности на този походного столове преносими и удобни за използване. БЪРЗОТО ДВИЖЕНИЕ : ЗА наша лесно складному спортен стол, прикрепен самостоятелна чанта за носене с пагон за по-удобно транспортиране на плаж, на къмпинг или просто на тревата. УДОБНА засаждане : вашето дете е напълно защитена с помощта на мека задръжте система, с ергономичен дизайн обмислена, че дори и най-вертлявому дете е удобно.

Item Type:
Infant training chair
Material:
Iron pipe, oxford cloth
Package List:
1 x Baby Chair :
1 x Tray  :
1 x Wrench :
2 x Belt :
1 x Manual :
1 x Storage Bag :