ALONCEzwj Кухненски Принадлежности За Съхранение На Триъгълни Рафтове За Съхранение На Кърпи За Душ Черни Ъглови Рафтове За Монтиране На Алуминиев Държач За Шампоан Б?
  • New

ALONCEzwj Кухненски Принадлежности За Съхранение На Триъгълни Рафтове За Съхранение На Кърпи За Душ Черни Ъглови Рафтове За

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Конзола е идеално за съхранение на гъби, сапун за миене на съдове, дозаторов сапуни и четки, чрез поддържане на чистота и ред на кухненската мивка ♥ Тази елегантна черна стенни полк с подвижни куки е разработен, за да допринесе функционален стил във всяка стая на вашия дом.Използвайте в кухнята, в бара, банята, спалнята, офиса, антрето или във всяко друго място, когато имате нужда от решение за съхранение или демонстрации. ♥ Тази етажерка е изработена от качествена алуминиева сплав с коррозионностойкой повърхност.Той е подходящ за мокри помещения като баня (дори и в банята) и кухня. ♥ Той е предназначен за използване под душа.Благодарение на големия брой сливных дупки на рафта водата бързо напуска след душ. ♥ На този титуляр за пестене на място заема малко място, но доставя голямо допълнително пространство за съхранение.Спецификация : Цвят : матово черен Размер : 30x22x3,5 см (ъгъл) 32,5x12x3,5 см (правоъгълник) Материал : алуминиева сплав.

Color:
  Matt  black
Size:
  30x22x3.5cm (corner)
32.5x12x3.5cm (rectangle):
Material:
 aluminum alloy