Многофункционални Кухненски Рафтове TOMYEUS, Телескопични Рафтове За Микровълнова печка, Еднослоен Стелажи За съхранение на Подправки, Спестяване на пространство в ?
  • New

Многофункционални Кухненски Рафтове TOMYEUS, Телескопични Рафтове За Микровълнова печка, Еднослоен Стелажи За съхранение на

BGN 109.56

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Подходящ за съхранение на духови шкафове, микровълнова печка, благодарение на което вашата кухня ще бъде добре организирана ● Дължина може свободно да се регулира в съответствие с вашето пространство. ● Модерен и стилен дизайн, подходящ за съхранение на различни продукти, но разумно удължаване на използване на пространството. ● Изработен от висококачествен метал и екологично чисти материали, траен, не выцветающий, устойчиви на корозия, огнеупорни и лесен за почистване и инсталиране. ● Защита на околната среда и здравословен процес електростатично пръскане, благодарение на които продуктът придобива цвят и жизненост, подобрява текстурата на повърхността.Този рафтове за съхранение е много практичен и много красив.Тип : Поставка за кухненски уреди Материал : високо качество метал боядисан Начин на монтаж : стоящ и без дупки за пробиване Размер : 39-62 см (телескопичен) * 32 см. * 20 см (1 см = с 0.39 инча) Подробности за измерване на приложената фигура. Максимално натоварване : 25 кг Опаковка в комплекта : 1 х полк за микровълнова печка (съдове и други кухненски аксесоари от снимката не са включени) Забележки : 1. При ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 см, благодаря. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.Моля, разберете, благодаря ви!Предпазни мерки : След получаване на стоката, моля, проверете стока.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Аз съм много се радвам да ви и ви желая приятно пазаруване.Тази полк - чудесен вариант за съхранение в домашни условия.Можете да съхранявате всичко, което искате.Вашият дом ще се превърне в чист!.