UME 2 Опаковки Led външни стенни осветителни тела, Черни Тела за верандата, Монтиране на Осветление, Външен Водоустойчив, с монтиран на стената Лампа, Антикоррозийный ?
  • New

UME 2 Опаковки Led външни стенни осветителни тела, Черни Тела за верандата, Монтиране на Осветление, Външен Водоустойчив,

BGN 26.13

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1️⃣ 【Устойчивост на атмосферните влияния】 Нашето черно външни стенни аплици, изработени от ултра силна алуминий и пластмаса, не ръждясва и не са обект на корозияА дизайнът на конично абажура не допуска струпването на вода и е подходящ за всякакви атмосферни условия, като например облачност, силен дъжд, сняг, пудра, топло време и т. 2️⃣【пестене на Енергия】 В тези светильниках за верандата избран вграден светодиод с мощност 9 W за замяна на традиционните халогенни лампи.Тази лампа ще ви помогне да спестите от 80% на разходите за енергия и те могат да използват средно 60000ч, осигуряване на достатъчно осветление за настаняване.Моля, имайте предвид, че замяната на крушките с нажежаема жичка не се поддържа. 3️⃣【Трайност】 Външни осветителни тела изработени от висококачествен устойчив на корозия алуминий и пластмаса, имат високо качество на текстурную повърхност и елегантни изчистени линии черен мат, цвят.Модерен и стилен, с монтиран на стената лампа, за да се гарантира топло осветление на вашия дом. 4️⃣ 【Лесна инсталация】 Всички аксесоари за стенен монтаж са включени в комплекта за бърза инсталация.Осигурява перфектното осветление на входа, на отвора на вратата, лоби, гараж, тераси, дворове и т. 5️⃣【Гаранция за качество】 Външни стенни лампи UME са с гаранция 3 години.Ако имате някакви проблеми, не се колебайте да се свържете с нас и ние винаги сме тук.