Стенни закачалка за дрехи GGDH без дупки, без пирони, 5 куки, Закачалки за дрехи, подходящи за кухня, баня, всекидневна, спалня и т.н.
  • New

Стенни закачалка за дрехи GGDH без дупки, без пирони, 5 куки, Закачалки за дрехи, подходящи за кухня, баня, всекидневна, спалня

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Висококачествени материали] Стенни закачалка за дрехи, изработена от полипропилен, без мирис, нетоксична, много е здрав, боядисани аэрозольной боя и като цяло се характеризира с простота [Подвешивание без пирони] Продуктът е изпълнено във вид на задната част на вратата, която може да бъде окачен с главата надолу и която не засяга затваряне на вратите.Дизайн куката с 5 като позволява лесно да се съхранява стоки от първа необходимост. [Здрав] Добра носеща способност, максимална носеща способност се равнява на 10 кг. [Повече е на разположение] тя може да се поставят на различни места за закачане на различни неща, а също така да инсталирате в хола за закачане на герб и ключове.Може да се монтира в банята, за да висят кърпи и халати за баня, а също така и може да се монтира в кухнята, за да закачите кухненски принадлежности, като например щипки за храна и парцали, и той също така може да се мотае в спалнята заедно с шалове и галстуками. [Напомняне] При използване на куката дебелина на вратите на шкафа трябва да бъде в рамките на 2 виж [Висококачествени материали] Стенни закачалка за дрехи, изработена от полипропилен, без мирис, нетоксична, много е здрав, боядисани аэрозольной боя и като цяло се характеризира с простота. [Подвешивание без пирони] Продуктът е изпълнено във вид на задната част на вратата, която може да бъде окачен с главата надолу и която не засяга затваряне на вратите.Дизайн куката с 5 като позволява лесно да се съхранява стоки от първа необходимост. [Здрав] Добра носеща способност, максимална носеща способност се равнява на 10 кг. [Повече е на разположение] тя може да се поставят на различни места за закачане на различни неща, а също така да инсталирате в хола за закачане на герб и ключове.Може да се монтира в банята, за да висят кърпи и халати за баня, а също така и може да се монтира в кухнята, за да закачите кухненски принадлежности, като например щипки за храна и парцали, и той също така може да се мотае в спалнята заедно с шалове и галстуками.