Ударни Нашийник за дресура на кучета, Дистанционно управление 1968 фута, и за средни и Големи Кучета, с Вибрации, удари и звуков сигнал, Водоустойчив, Треньор, с дистан
  • New

Ударни Нашийник за дресура на кучета, Дистанционно управление 1968 фута, и за средни и Големи Кучета, с Вибрации,

BGN 30.80

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[3 РЕЖИМА на ДРЕСУРА] : Нашийник за дресура на кучета предлага 3 отделни режима на дресура : звуков сигнал, вибрации и удар, за да помогне на кучето да се адаптира към вашите команди и да се определи дразнещо поведение, като лай, кусание, грызение и изкопни работи [Водоустойчива яка] : Водоустойчив дизайн, липса на дъжд, сняг или при излизане навън. [Дистанционно управление] : Интелигентна дистанционно управление показва, че разработчиците wave внимателно обмислени и постоянно внедряли иновации. [Цилиндричен тласък] : Точка на контакт цилиндрична импулс се отнася до кожата и не причинява вреди на кучето.В режим на автоматично изключване на лай му трябва да докосват кожата, за да стартирате работа.Той е подходящ за всички породи кучета с тегло от 10 килограма и под 120 килограма. [Уникален звуков сигнал] : използването на уникална технология звуков сигнал за прехвърляне на лающего на звука за подобряване на точността и предотвратяване на фалшиви аларми.Параметри : Име на продукта : Двухфункциональное устройство за дресура на кучета с дистанционно управление Цвят на продукта : черен, червено-оранжево, черно тесьма Материал на продукта : ABS + PC, полипропиленова тесьма, силикон, Обхват на дистанционното управление : от 600 метра на открита местност, на 300 метра при преодоляване на препятствия Приложимо обект : подходящ за кучета на възраст над 3 месеца захранване на батерията : USB-акумулаторна литиево-йонна батерия Характеристики : дистанционно управление : 13,2 х 4.0 виж Полипропиленова тесьма : 75 виж Ограничител на кора : 6,4x3,8x2,5 см Кутия : ● 1 * дистанционно управление ● 1 * Приемник яка, за собак1. Започнете с най-ниската предаване и постепенно приспосабливайтесь към същата предавка, която се страхува от кучето.Предупредителен звуков сигнал, фиксирана и не може да бъде включен нито нагоре, нито надолу 2.

Product name:
Dual function remote control dog training device
Product color:
black output, red orange black webbing
Product material:
ABS+PC, PP webbing, silicone,
Remote control range:
600 meters in open areas, 300 meters in obstacles
Applicable object:
suitable for dogs over 3 months old
Battery power supply:
USB rechargeable lithium battery
Specifications:
Remote control
Box:
●1*remote control:
●1* Dog shock collar receiver:
1. Start from the lowest gear and gradually adjust to the gear that the dog is afraid of. The warning sound is fixed and cannot be turned up or down:
2. Electric shock is a punishment measure, and vibration and warning sound are reminder functions.:
3. At the beginning of use, it is recommended that the owner train and comfort the dog effectively, and it can be usedFood-assisted training, so that dogs can understand and get used to it, and achieve the effect faster. :