Auniwaig 10 бр. Тренировка с кръгла Опашка, 7 мм Високоскоростен Стоманен Спиральное Тренировка HSS-9341, с черен Нитридным покритие, за Алуминиева пластина, Мед, Дърво, Неръ?
  • New

Auniwaig 10 бр. Тренировка с кръгла Опашка, 7 мм Високоскоростен Стоманен Спиральное Тренировка HSS-9341, с черен Нитридным

BGN 10.85

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【РАЗМЕР】- Диаметър джолан / рязане край : 7 мм /0,28 инча; Обработка на повърхността : покритие от черен нитрид; Материал : HSS-9341 : Цвят : черен 【АЗОТИРОВАННЫЙ HSS】 - е Изработен от неръждаема бързорежеща стомана 9341 и е покрит с нитридом, които могат да увеличат трайността на тренировки и ефективност на рязане. 【УСУКАНИ ДИЗАЙН】-Благодарение на угловому острию 125 ° и скручивающей дизайн може да увеличи скоростта на рязане чрез автоматично центриране; избягвайте преместване в процеса на работа и в същото време по-бързо и лесно премахване на боклук и частици.Директен джолан може да бъде надеждно закрепени и точно отцентрирован, подходящ за стандартни сверлильных патрони и обикновени кръгли патрони. 【ПРОФЕСИОНАЛНО използване на】 -Предназначена е за пробиване на отвори в пластмаса, дърво и меки метали, като алуминий, желязо и т. Той има цилиндрична система хвостовиков (джолан равен на диаметъра на тренировка) и е предназначен за използване в сондажни инсталации и тренировка приводах.Когато той не може да проникне вътре, опитайте да регулирате скоростта. 【Забележка】-Моля, бъдете внимателни, когато се използва, срока на служба спирала тренировки може да бъде значително удължен, ако се използва правилно.Предназначена е за пробиване в материали с ниска и средна якост на опън, като алуминий, желязо, мед, месинг, а също и на метал, дърво и пластмасова.Подходящи за ръчни бормашини, оборудване за обработка на настолни бормашини и т.Подходяща мазнините допринася за рязане или охлаждане, за улесняване на рязане, повишаване на плавност и точност на размерите.Това може да помогне за удължаване на срока на експлоатация на инструменти при рязане на конеца.Auniwaig - компания, специализирана в продажба на различни видове инструменти за поддръжка, ремонт и експлоатация.Сътрудничество с екип от отлични инженери-материаловедов, опитни професионалисти и нашите верни клиенти, ние се стремим да предоставят висококачествени продукти и най-внимателно обслужване.