Домашна Камера за Сигурност Qilmy, Безжична IP Камера WiFi Full HD 1080P, Домашни Камера за видеонаблюдение, с Аларма за Откриване на движение/за Нощно Виждане/Дистанционно Гл?
  • New

Домашна Камера за Сигурност Qilmy, Безжична IP Камера WiFi Full HD 1080P, Домашни Камера за видеонаблюдение, с Аларма за

BGN 13.59

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【1080 P + ясна нощно виждане】 Тази камера за видеонаблюдение е Qilmy може да ви предоставят ясна визия (резолюция Full HD 1080 P) по всяко време на деня и нощта 【Камера за сигурност и прожектор 2 в 1】 Камера за сигурност?Прожекторный светлина?Да, това е място на сигурност " 2 в 1 с вграден 3 прожектори!И че прави това още по-изненадващо е, че на вградения прожектор поддържа автоматично включване в нощта, когато някой минава!. 【Лесен за инсталиране и настройване на Wi-Fi】 Инсталирате този фотоапарат, в гнездото E27 толкова просто като заместител на електрическата крушка, конфигуриране на Wi-Fi с честота 2,4 Ghz отнема 2 минути!. 【Откриване на движение и незабавен сигнал за тревога приложения 】 Подкрепя предложението за откриване, помещение, за да ви изпрати незабавен сигнал аларма при засичане на движение!. 【Отдалечен преглед на】 Тази домашна Wi Fi камера поддържа отдалечен преглед, можете да се погрижи за това, което е важно, навсякъде и по всяко време!. Камера дома за сигурност 1080 P.