Вентилатори REDSTAR 22 RGB подсветка, включително вентилатор осветление и Фестивалния Разсеяна светлина с високоговорител, приложение и дистанционно управление, регул?
  • New

Вентилатори REDSTAR 22 RGB подсветка, включително вентилатор осветление и Фестивалния Разсеяна светлина с високоговорител,

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

3 В 1 : ? Може да бъде обикновен осветление на дома и обикновен фен, а също така се използва като разпръснати осветление на фестивала с високоговорителПерфектен за управление с помощта на дистанционно управление или приложение. Музикален ритъм, високоговорител и функция памет : ?нека да танцувам с модерен вентилатор на тавана RGB под ритмична светлинен ефект и фантастична музика в домашни условия!Той може да променя режима на временно осветление чрез стенен прекъсвач.С помощта на функцията за памет можете да се върнете към последно натискането на само 1 път. 6 Осветление в режим на околната среда : ? Нашето осветление и вентилатори са независими от други, ние имаме още 3 такива постепенни промени, осветление за конни надбягвания и нощна светлина, а не само бяло, топло и естествено осветление.Интелигентно управление на приложение : ? всяка температура, яркост, цвят коригирани с помощта на приложението Phone App control.Вентилатор на тавана с дистанционно управление, осветление идва в комплект с дистанционно управление дистанционно управление за лесно управление.Но вие можете лесно да управляват почти всички функции, от телефона си, просто изтегляне на нашето приложение, което е посочено в приложеното ръководство.Здрав и интелигентен дизайн : ?Нашите вентилатори с подсветка на 22 инча по-голям по размер, благодарение на направляющему колело, което осигурява по-мека и комфортна на циркулацията на вятъра.Повърхността на абажура с полиран дизайн го прави по-красив и елегантен. Дистанционно управление.