Tofficu 1 Комплект Форма на поведение бебето Магнитен Бележник Магнитен Планер за хладилника Етикети във формата на Звездички Таблица домашни работи за децата Таблиц?
  • New

Tofficu 1 Комплект Форма на поведение бебето Магнитен Бележник Магнитен Планер за хладилника Етикети във формата на Звездички

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ТАБЛИЦА на ДОМАШНИТЕ За ДЕЦАТА - Тази таблица домашна помощ за деца, насърчава вашето дете да изпълнява обичайните си действия без ваше повторениеТАБЛИЦА ДОМАШНА работа - Изработени от висококачествени материали, практична и трайна за продължителна употреба.МАГНИТНА ТАБЛИЦА ДОМАШНИ РАБОТИ - задаване на краткосрочна цел за децата пред една за цяла седмица.ТАБЛИЦАТА с НАГРАДИ KIDS STAR - Просто използвайте собствените си връхчета, включени в обхвата на доставките, за създаване на собствените си действия и избор на позитивното поведение, което искате да се насърчи.ТАБЛИЦАТА С МАГНИТНИ стикери - Бързо и лесно насърчава детето към добро поведение в забавна форма с помощта на похвали и награди.Списък на пакетите 1 x дъска за рутинна работа 70 x етикети със звездите 30 x етикети с поведението 2 x маркери за бяла дъска 1 x чанта за съхранение Характеристики -Цвят : син магнитна детска таблица -Материал : PET, ABS, гума, богат на функции таблица с възнаграждения -Размер : 44,00 X29,60 X0,20 см; / 17,29 X11,63 X0 таблицата на поведение за децата в дома. -Научи децата си на отговорност, дисциплина и насърчаване на добро поведение, за да им помогне да постигнат своите индивидуални цели, в училище и у дома таблицата на наградите kids star. -Магнитен дизайн, лесно се поставя на различни магнитни повърхности, удобен и практичен, което ви дава добър опит в работата с таблицата на поведението на децата. -Домакинската работа помагат на децата да се изработи ежедневието и навиците си и помагат на вашето дете да изпитат чувство на удовлетворение в рамките на схемата на поведение family kids. -Изящна изработка и добри материали осигуряват дълъг живот и перфектни детайли окачен на таблицата с награди. -Специално разработен, която позволява на всеки родител, учител или опекуну положително възнагради детето за добро поведение на магнитен стикер за хладилник.