DVTEL Стенен Ръчно Опаковка от сапун за Баня, Пенка за почистване на Тоалетни, Кухненски Кутия за Течен сапун, Подходяща за Баня (Цвят: Сребърен размер: Течен)
  • New

DVTEL Стенен Ръчно Опаковка от сапун за Баня, Пенка за почистване на Тоалетни, Кухненски Кутия за Течен сапун, Подходяща

BGN 23.87

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☆ Благородна глава на помпата не тече, дълъг експлоатационен живот ☆ Трайно лепило без нокти, който не попада във водата, дават при покупката. ☆ Невидим дизайн отворена капачка Натиснете, за да отворите. ☆Капка течност пари може да съдържа само сапунената течност?Можете да било препарат за почистване, или климатик. ☆ Три вида отговарят на различните нужди на обикновен външен дизайн, фразата е много красиво.Автоматично определя : няма Начин на инсталиране : монтиране на монтажматериал : пластикПроцесс площ : окислениелегкий pressers може да се извършва както на възрастни, така и деца, Висококачествена корона на помпата не тече, по-дълъг живот Лепило без нокти, който не попада във водата Лепило за залепване по време на покупкииНвазивный дизайноткрытой крышкипушите до открита на просмукване на течността пари могат да съдържат само сапунената течност?Можете да използвате препарат за почистване или климатик. Ние имаме пълен щат за обслужване на клиенти, независимо от това, дали имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се обърнете към нас, ние можем да ви предоставим най-доброто решение.Ето, аз желая ви успешно пазаруване.