DOITOOL 2 бр., Рафтове за съхранение на Покривки, Многофункционална Гъба за Мивки, Титуляр на Кухненските Гъби за Мивки, Четка за Миене на Съдове, Органайзер за Кухненск?
  • New

DOITOOL 2 бр., Рафтове за съхранение на Покривки, Многофункционална Гъба за Мивки, Титуляр на Кухненските Гъби за Мивки, Четка

BGN 27.95

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СТОЯЩ РАФТОВЕ - Тази кухненска поставка за гъби g с дизайн източване просто е необходима за всяка кухняТИТУЛЯР ГЪБА ЗА МИВКИ CADDY - Дръжте всички си гъба за миене на съдове в ред, тя ще ви донесе много удобства.Закачалка за кърпи за мивка - 【Широко приложение】 : Този органайзер за мивки, предназначени за кухня или баня. в него се съхраняват гъба, опаковка течен сапун, четка, сапун, кърпа за почистване на съдове и др.ПОСТАВКА за ПЛОТ - може да се сложи близо до кухненската мивка, за да ви е по-лесно да се мият чиниите.Титуляр гъба за КУХНЕНСКИ МИВКИ ОРГАНАЙЗЕР за кухненски мивки CADDY - То е идеално решава нуждите на всяко семейство в мястото за съхранение в кухнята и осигурява подредена маса.Списък на опаковки 2 x поставка за съхранение на кухненските гъби Характеристики -Цвят : черен титуляр за кухненски кърпи-Размер : 24,80 X14,70 X14,50 см. / 9,75 X5,78 X5 титуляр за гъба за кухненски мивки. -Материал : органайзер за кухненски кърпи от въглеродна стомана - Този титуляр за кухненска гъба с поставка за източване е задължителна за всеки притежател на кухненските гъби за кухненски мивки, организатор за кухненски мивки. - Най-лесният начин да си кухненски прибори и инструменти в ред, както и кухненска гъба за мивки, чиста и суха титуляр за гъби. - Ще ви помогне да спестите повече място и си място чисто, спретнато и организираната аксесоар за кухненски мивки. - Дръжте всички си гъба за миене на съдове в ред, тя ще ви осигури много удобства в органайзер за кухненски кърпи. - Това е идеално решава нуждите на всяко семейство в мястото за съхранение в кухнята и осигурява чист аксесоар за мивки.Описаниетоваров Органайзер за кухненски кърпи, Поставка за гъби за кухненска мивка лесен за използване, просто го сложете около кухненската мивка.органайзер за кърпи за мивка е Изработен от износостойкого и траен материал, се отличава с висока твърдост, му е лесно да се съборят или да се деформира, той може добре да ви служи известно време.