XIAOHESHOP Органайзер за съхранение на обувки, Стойка за обувки, 3-Слойная Многофункционална срок на съхранение, Подходящ за Организатор за обувки в Спалнята, Хола, Кори?
  • New

XIAOHESHOP Органайзер за съхранение на обувки, Стойка за обувки, 3-Слойная Многофункционална срок на съхранение, Подходящ

BGN 36.20

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Отлично решение за това, за да се предпази вашия коридора, килера, хотел, вътрешен двор, коридора и гараж от елементарно [Изискан дизайн] : Рафт за обувки извършва интегриран в дизайна на гардероба и облегалката на дивана, че да не заема място и позволява добре да съхранявате всички видове обувки. [Материал и размер] : Поставка за обувки, изработени от висококачествена изкуствена дъски, долната повърхност е устойчива, както на повърхността поставка за съхранение на плосък, красива и здрава.Размери (Д Х Ш Х В) 39,3 × 13,7 х 20,4 инча Тегло : (18 кг / 18000 грама). [Многофункционален рафтове за съхранение] : Пространство, в кутия за съхранение на обувки могат да се настанят различни видове обувки на висок ток, спортни обувки, чехли, ежедневни обувки и т. [Широко използван] : Шкаф за обувки може да се използва в хола, офиса спалнята, банята, коридора, пътеката на балкон, тоалетна, хостел, апартамент и т., Отлично решение за това, за да се предпази вашия коридора, кабинет, хотел, вътрешен двор, коридора и гараж от елементарно. [Изискан дизайн] : Рафт за обувки извършва интегриран в дизайна на гардероба и облегалката на дивана, че да не заема място и позволява добре да съхранявате всички видове обувки. [Материал и размер] : Поставка за обувки, изработени от висококачествена изкуствена дъски, долната повърхност е устойчива, както на повърхността поставка за съхранение на плосък, красива и здрава.Размери (Д Х Ш Х В) 39,3 × 13,7 х 20,4 инча Тегло : (18 кг / 18000 грама). [Многофункционален рафтове за съхранение] : Пространство, в кутия за съхранение на обувки могат да се настанят различни видове обувки на висок ток, спортни обувки, чехли, ежедневни обувки и т. [Широко използван] : шкаф за Обувки може да се използва в хола, офиса спалнята, банята, коридора, пътеката на балкон, тоалетна, хостел, апартамент и т. Идеалният подарък Тази практическа кутия за съхранение на обувки е многофункционален дизайн и е чудесен подарък за празници, Коледа, Свети Валентин, Ден на майката и рождени дни.