Двуцветен led лампа за видеозаснемане COLBOR CL220 PRO мощност 220 W, led крушка с мощност 2700-6500 Да, с вграден мрежов модул, за дистанционно свързване, поддържа V-port батерия и при?
  • New

Двуцветен led лампа за видеозаснемане COLBOR CL220 PRO мощност 220 W, led крушка с мощност 2700-6500 Да, с вграден мрежов

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? COLBOR CL220 - това е източник на светлина с мощност 200 W, с променлива отлично възпроизвеждане на цветовете от 2700 до 6500 К и оценени на CRI / TLCI 97, което показва повишаване на точността на цветоветеТази лампа отдава до 99267 апартамент при 3,3' с включено рефлектор. ?Лампа е оборудвана стена Bowens и канали на стандарта на НАТО от двете страни за монтаж на широка гама от меки светещи кутии, чадъри с меко осветление и други налични аксесоари. ?Капак от полиран метал, изработени от алуминиева сплав + устойчиви на висока температура материал, ABS за да се гарантира точност, изискват голямо внимание при тегло само 1,6 кг., ?CL220 позволява лесно да се имитира сценария на осветление, които в противен случай пресъздаде е трудно.Имитируйте 10 различни светлинни ефекти, включително flash, пулс, буря, телевизор, свещ / огън и т. Внимателно комбиниране на разликите в отразяването на различни изображения, за да придружава вас, е да внимателно да формират уникално усещане за светлина. ?Изход постоянен ток и щепсел захранващ блок CL220 изработени от трехъядерного непортового батерията REAN Urelink отлично качество, за да гарантира безопасността осветление, освен това, той поддържа V-портовую батерията с намалена консумация на енергия или може да достигне пълна мощност, с помощта на записаната мобилни схема с две V-лодки порт транспорт се движат батерии, които могат да се справят с по-сложни условия за хранене на снимачната площадка. ? COLBOR CL220 - това е източник на светлина с мощност 200 W, с променлива отлично възпроизвеждане на цветовете от 2700 до 6500 К и оценени на CRI / TLCI 97, което показва повишаване на точността на цветовете.Тази лампа отдава до 99267 апартамент при 3,3' с включено рефлектор. ?Лампа е оборудвана стена Bowens и канали на стандарта на НАТО от двете страни за монтаж на широка гама от меки светещи кутии, чадъри с меко осветление и други налични аксесоари. ?Капак от полиран метал, изработени от алуминиева сплав + устойчиви на висока температура материал, ABS за да се гарантира точност, изискват голямо внимание при тегло само 1,6 кг., ?CL220 позволява лесно да се имитира сценария на осветление, които в противен случай пресъздаде е трудно.Имитируйте 10 различни светлинни ефекти, включително flash, пулс, буря, телевизор, свещ / огън и т. Внимателно комбиниране на разликите в отразяването на различни изображения, за да придружава вас, е да внимателно да формират уникално усещане за светлина. ?Изход постоянен ток и щепсел захранващ блок CL220 изработени от трехъядерного непортового батерията REAN Urelink отлично качество, за да гарантира безопасността осветление, освен това, той поддържа V-портовую батерията с намалена консумация на енергия или може да достигне пълна мощност, с помощта на записаната мобилни схема с две V-лодки порт транспорт се движат батерии, които могат да се справят с по-сложни условия за хранене на снимачната площадка.