40 бр. Прозрачна Топка с Коледна Украса, Пластмасови Наполняемые Украса, Топки за украса на Коледната Елха със собствените си ръце, за Ръкоделието, Коледа, Сватби, па?
  • New

40 бр. Прозрачна Топка с Коледна Украса, Пластмасови Наполняемые Украса, Топки за украса на Коледната Елха със собствените

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Голяма стойност】Можете да получите опаковка от 40 прозрачни коледни орнаменти, има 4 различни размери, диаметър 1,57" (40 мм), 1,97" (50 мм), 2,36" (60 mm), 2,76" (70 мм), като всеки размер е с 10 прозрачни бижута, можете да направите декорация на собствените си ръце за украса на коледната елха 【Висока прозрачност】 Всеки пълни с топчета е изработен от висококачествена пластмаса, с висока прозрачност, тъй като декоративни елементи блестят, след като се използва може да бъде пълен за запазване на следващия повторно използване. 【Лесна употреба】 Всяка топка за коледната украса се състои от 2 полусфер, те са разделени на страни А и В, моля, обърнете внимание, за да намерите правилните страни А и В, те са вдлъбнати и изпъкнали ръбове, за да отговарят на указанията, много са лесни и удобни за употреба. 【Идеалното бижу】 Украсете тези сладки украшения любимите си подаръци, снимки, топки или други панделки и т., И да ги окачите на коледна елха, покрив или някъде другаде, където можете да се мотае украса, те създават атмосфера на Коледа и вие и вашето семейство можете да се насладите на изискана празнична настроение. 【Широко приложение】 Топки с коледни декорации са подходящи за различни поводи или празнична украса, като Коледа, сватба, годишнина, рожден Ден, празник, парти, за Хелоуин и т. Също е чудесен избор за търговски украса на тържества. 【Голяма стойност】Можете да получите опаковка от 40 прозрачни коледни орнаменти, има 4 различни размери, диаметър 1,57" (40 мм), 1,97" (50 мм), 2,36" (60 mm), 2,76" (70 мм), като всеки размер е с 10 прозрачни бижута, можете да направите декорация на собствените си ръце за украса на коледната елха. 【Висока прозрачност】 Всеки пълни с топчета е изработен от висококачествена пластмаса, с висока прозрачност, тъй като декоративни елементи блестят, след като се използва може да бъде пълен за запазване на следващия повторно използване. 【Лесна употреба】 Всяка топка за коледната украса се състои от 2 полусфер, те са разделени на страни А и В, моля, обърнете внимание, за да намерите правилните страни А и В, те са вдлъбнати и изпъкнали ръбове, за да отговарят на указанията, много са лесни и удобни за употреба.