Estivaux Летни Прозрачни Печати с Морски Мехурчета на Заден план, за направата на картички и водене на дневник, Кръгови Въздушни Балони, Гумени Печати, Кръгове, на Фона ?
  • New

Estivaux Летни Прозрачни Печати с Морски Мехурчета на Заден план, за направата на картички и водене на дневник, Кръгови Въздушни

BGN 3.96

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Стил】Този прозрачен печат с лятна фонът е отпечатан с изискани модели, включително подпечатан с мехурчета, подпечатан с морска вода, подпечатан с кръговеТози прозрачен печат с мехурчета може да си поделку по-изискана и изпълнен с празнична атмосфера. 【Размер】Общият размер на печата на фона на мехурчета е 14,0 х 14,3 виж 【Високо качество】 Гумени печати water bubbles са изработени от висококачествен силиконов материал, който е мек и издръжлив и може да се използва многократно.Фигура печат на ясен и различни модели могат да се появят, просто стиснал печат на хартия или картичка. 【Повод】 Нашите силиконови печати circles background са богати на стилове, така че те са много подходящи за ръчно изработени със собствените си ръце.Можете да използвате тази празнична марка за производство на пощенски картички, албуми, картички, покани, дневници, бележки, писма и т. Можете да изпращате своите занаяти семейство, приятели, съученици, учители, колеги и всички, за които искате да се грижат.Можете също така можете директно да дарят печат на семейството и приятелите си и заедно се насладете на радостта ръчно изработени. 【Опаковка】 получавате 1 комплект гумени печати circle bubbles.Ела и покажи уменията си. 【Размер 】 : 14,0 cm х 14,3 см 【Материал】 : Прозрачен силикон печат 【Модел】 : Гумен печат с кръгли мехурчета, гумен печат с морски фон 【Опаковка】 : подпечатан с мехурчета * 1 【Прилагането на】 : Можете да използвате този празничен силиконов печат за направата на картички, дневници, албуми, покани, поздравителни картички, пликове, бележки.Можете да го поднесе като подарък на семейството и приятелите си. Извадете печат и боядисване на нейната боя (може да се използва директно ръце или инструменти, като акрил плака). Натиснете върху боя печат на хартия или пощенска картичка 3. Под угар, оставете го да изсъхне на въздух, и тогава ще можете да получите отлична работа.