Kakurokie 2 Pack е Съвместим с каишка на Apple Watch с калъф, Удароустойчив Здрава каишка за iWatch серията Ultra/8/SE2/7/6/ СЭ/5/4/3/2/1 49 mm/45 mm/44 мм / 42 мм/41 мм/40 мм/38 мм, Защитен калъф от Кристал?
  • New

Kakurokie 2 Pack е Съвместим с каишка на Apple Watch с калъф, Удароустойчив Здрава каишка за iWatch серията Ultra/8/SE2/7/6/

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Закопчалката на ключалката 【Съвместими модели】Този кристално чист каишка i Watch с въздействие здрава каишка за i Watch SE Series 7 6 5 4 3 2 1 45 мм 44 мм 42 мм/41 мм 40 мм и 38 мм (не съдържа смарт часа Apple Series). 【Мултиплен защита 】 360-градусная защита на целия корпус и повдигна край осигуряват противоударную и водоустойчива защита, която е напълно предпазва корпуса Apple Watch от удари и надраскване. 【Страхотни подаръци】 Демонстрира перфектна комбинация от скромен лукс и класическа елегантност, успешно защитава и украсява часовника, много подходящ за рожден ден, Деня на Свети Валентин, Деня на майката, Деня на бащата, коледни подаръци за деня на благодарността и т. 【Лесна инсталация 】 Напълно увити защитна конструкция позволява бързо и лесно да зададете или премахнете го и никога не отваливаться.Моля, обърнете внимание, че защитно фолио за дисплея в комплекта не е включена, за да не повлияе на използваемостта на каишка за часовник и корпуса. 【Което е включено в комплекта】 2 * Каишка за Apple Watch с калъф (ще заменим, трябва или напълно да върнем парите, ако получената от вас стока се сблъскате с някакви проблеми с качеството.Моля, свържете се с нас навреме).Закопчалката на ключалката. 【Съвместими модели】Този кристално чист каишка i Watch с въздействие здрава каишка за i Watch SE Series 7 6 5 4 3 2 1 45 мм 44 мм 42 мм/41 мм 40 мм и 38 мм (не съдържа смарт часа Apple Series). 【Мултиплен защита 】 360-градусная защита на целия корпус и повдигна край осигуряват противоударную и водоустойчива защита, която е напълно предпазва корпуса Apple Watch от удари и надраскване. 【Страхотни подаръци】 Демонстрира перфектна комбинация от скромен лукс и класическа елегантност, успешно защитава и украсява часовника, много подходящ за рожден ден, Деня на Свети Валентин, Деня на майката, Деня на бащата, коледни подаръци за деня на благодарността и т.