Voveexy Градински Фигурка на Ангел, Градинска Статуя на Открито, Слънчеви Градински фигури със 7 светодиода, Знак на Поздрав, Смола, Молящийся Ангел, Арт Градински Инте?
  • New

Voveexy Градински Фигурка на Ангел, Градинска Статуя на Открито, Слънчеви Градински фигури със 7 светодиода, Знак на Поздрав,

BGN 35.64

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Атрактивен дизайн за вашия интериор на градина】 Декоративна градинска статуетка с красиви детайли крила, с ярки цветове, приветствени знак и бод - на много атрактивна статуетка, добавляющая много герои на вашата градина, двор, задния двор, езерото, косене на трева, первази, цветната леха и стойка за растенияНасладете се на брилянтни цветове ден и прекрасно осветление през нощта. 【Устойчив на атмосферни влияния и здрав материал】 Изработена от смола, рисувани на ръка и покрит с устойчиво на uv покритие, градинска фигурка на ангел която е здрава и трайна, издържа на дъжд, сняг или жаркото слънце, без пукнатини, избледняване или корозия.По този начин, той поддържа красив външен вид в продължение на много години. 【Се захранва от слънчеви батерии за удобство на експлоатация】 Просто натиснете бутона и оставете го в позиция "включено" през деня.Лампа solar angel ще зарежда 5-8 часа през деня и светне през нощта в продължение на 8-10 часа.Автоматично се включва в здрач и се изключва на зазоряване.Инсталация не се изисква.Много лесен за използване. 【Вкусни подаръци за любителите на градината】Скулптура за декор на градина добре защитени в гъста пенопластовом калъф.Благодарение на идеалното размер (14,5 х 6.3 х 3,1 инча), достатъчно тегло и добра опаковка статуетка молящегося ангел ще се превърне в чудесен подарък за вашето семейство и приятели за Ден на майката, рождени Дни, Коледа, сватба и нов дом. 【Беспроблемная гаранция】 Градинска статуя Voveexy идва с 12-месечна безпроблемно гаранция.Ние се стремим да ви осигури продукти с високо качество, която си струва всяка стотинка.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, и ние ще ви помогнем да разрешите проблема. Вие ще получите бързо и приветливо обслужване.Цветя, кръст, led светлини, крила и няколко малки камъчета тази на градински статуи выточены до съвършенство.