Кутии за торти Cabilock Кутии за Торти Кутии за Торти Кутия за торти 20PCS Квадратна Прекрасен Подарък Кутия за Опаковка Скоростна Кутия Бонбони, Кутия за Печене Рожден Д?
  • New

Кутии за торти Cabilock Кутии за Торти Кутии за Торти Кутия за торти 20PCS Квадратна Прекрасен Подарък Кутия за Опаковка

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- Е изработен от неръждаема картонена хартия, която е различна якост - Подходящ за опаковане на по-малки подаръци, шоколад, занаяти, бонбони и т. - да се Напълни любимите бонбони, шоколад, декорации, за да направи изненада на своите приятели и гости. - Леки, нежни кутии с шоколадови бонбони за партита за рожден ден или парти. - Е изработен от неръждаема картонена хартия, която е различна якост. - Подходящ за опаковане на по-малки подаръци, шоколад, занаяти, бонбони и т. - да се Напълни любимите бонбони, шоколад, декорации, за да направи изненада на своите приятели и гости. - Леки, нежни кутии с шоколадови бонбони за партита за рожден ден или парти.Описание, Изработени от висококачествена хартия материал и изпълнена в розов цвят, красив и модерен.Това е чудесно място за съхранение на шоколадови бонбони и малки подаръци, красиви кутии за подаръци за рожден ден, детски душ, сватба, церемония, за да я направи незабравима.Функция - Цвят : розов.- Размер : Около 9x9x5 виж - Материал : Хартия.- Изработен от висококачествен картон хартия, която е различна якост.- Подходящ за опаковане на по-малки подаръци, шоколад, занаяти, бонбони и т. - да се Напълни любимите бонбони, шоколад, декорации, за да направи изненада на своите приятели и гости.- Леки, нежни кутии с шоколадови бонбони за партита за рожден ден или парти.- В нашите кутии ще се съхраняват разнообразни подаръци, награди и сувенири за партита за вашите гости.Пакетът включва 20 x подарък кутии за Опаковка Скоростна Кутия Бонбони, Кутия бисквити.