Raguso 2 елемента Машинка за Върха Бильярдного Щеката Билярдни Принадлежности Шейпър на Върха за Басейна Машинка За Формиране на Върха За Басейна Инструмент За Форми?
  • New

Raguso 2 елемента Машинка за Върха Бильярдного Щеката Билярдни Принадлежности Шейпър на Върха за Басейна Машинка За Формиране

BGN 40.96

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Една седалка, всички метални материали с матова текстура, высокопрочным ефект шлифоване, лек и нежен външен видПреносима matte чаршаф, халка за ключодържател, лесно да носите със себе си, е много практично.Инструменти за ремонт на кожата здрав, тънък, стилен.Моля, технология песъкоструена и гланц, добра устойчивост на корозия устойчивост, лек материал.Красива, квадратна форма, на добро усещане в ръката, за да даде форма наконечнику на щеката, удобно и практично.Метални и абразивни зърна лесно отваливаются и тяхното не е лесно да се повреди, и можете да ги използвате многократно. Една седалка, всички метални материали с матова текстура, высокопрочным ефект шлифоване, лек и нежен външен вид. Преносим матиран лист, халка за ключодържател, лесно да носите със себе си, е много практично.Инструменти за ремонт на кожата здрав, тънък, стилен. Използвайте пясък издухването на обработка и лъскава технология, добра устойчивост на корозия устойчивост, лек материал. Красива, квадратна форма, на добро усещане в ръката, за да даде форма наконечнику на щеката, удобно и практично. Метални и абразивни зърна лесно отваливаются и лесно се повреждат, можете да ги използвате повторно.Параметри : Тип на продукта : Инструмент за формиране на върха басейн Материал : Алуминий + metal Цвят : черен Категория на продукта : Билярдни принадлежности Начин на опаковката : Полиетилен опаковка Размер : прибл. / 0,8 инча Осъществяване Списък : 2 x Инструмент за формиране на върха на басейна.

Item Type:
Pool Tip Shaper Tool
Material:
Aluminum + Metal
Colour:
Black
Product Category:
Billiard Supplies
Packing Method:
PE packing
Size:
Approx. 2.1cm / 0.8in
Package List:
2 x Pool Tip Shaper Tool :