Набор от окосена кожени кантове от 4 бр., Кожевенные Инструменти за отстраняване на бои с дървена дръжка за diy (1,5 mm, 1,2 мм, 1,0 мм, 0,8 mm)
  • New

Набор от окосена кожени кантове от 4 бр., Кожевенные Инструменти за отстраняване на бои с дървена дръжка за diy (1,5 mm, 1,2

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материал : Высокоуглеродистая стомана + масив дървоНомер на модел : GC-LT005. Произход : Китай.Материал : Высокоуглеродистая стомана + масив дърво.Номер на модел : GC-LT005. Произход : Китай.За този продукт : - Различни размери-Има 4 размера тези кожени беверов : 1,5 мм, 1,2 мм, 1,0 мм и 0.8 мм, различни размери могат лесно да отговарят на вашите различни нужди.АНТИКОРРОЗИЙНЫЙ МАТЕРИАЛ - Инструмент за заваряване е изработен от стомана с дървена дръжка, лек, здрав и издръжлив.Извита дръжка осигурява отличен захват. РАЗУМЕН ЪГЪЛ на ВДАВАНЕТО - Тези инструменти за заваряване с кожата са заточени ръбове и прави ъгли на рязане, което позволява лесно да изрежете и изглаждане на ръбовете на кожата, помага за получаване на красив и чист кожата.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН НАБОР от Тези инструменти за източване на кожени кантове подходящи за чанти, портмонета, колани, кожени чанти и раници и т. Характеристики на продукта : Материал : Высокоуглеродистая стомана + от масивна дървесина Номер на модел : GC-lt005 Произход : Китай.