Килимче за баня от Микрофибър Tyrafry, Супер Впитывающий килимче За баня-Сладки домашни Любимци, Нескользящий Мат, Cartoony Мек Поролоновый Мат, Быстросохнущий Подложка З?
  • New

Килимче за баня от Микрофибър Tyrafry, Супер Впитывающий килимче За баня-Сладки домашни Любимци, Нескользящий Мат, Cartoony

BGN 10.66

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МЕК И НЕ линяющий : За разлика от конвенционалните космати постелки за пода, повърхността на нашия подложка е изработена от специална тъкан от кожа напаБезволосый дизайн елиминира неудобството от загуба и почистване на косата, скрити в распушенном формата.СВЕРХПОГЛОЩАЮЩИЙ : Влага не само води до спад на хората, но и вреди на дюшеме.Сверхпоглощающая повърхност позволява на влагата да проникнат бързо, не се натрупват, пенящийся абсорбиращ слой в средата на незабавно абсорбира вода и се изпарява бързо.Пол ще остане чиста и суха след употребата на тази подложка. НЕСКОЛЬЗЯЩИЙ : Тази подложка е оборудван с гумени противоплъзгаща подложка, за да се подложка не се плъзга.Нашите стелки са противоскользящее дъното, което позволява на всеки човек е безопасно да излезе от душата, особено с мокри крака.Забележка : Дръжте субстрат подложка за баня суха.ЛЕСНО обслужване : на Дъното на нашето килима, изработени от гума, а повърхността - от носене на материали.Така че този килим е много издръжлив.Можете да използвате четка, за да го измие.Просто изплакнете под душ също може да го направи чист.ДИВО УПОТРЕБА : Прости модели могат да се комбинират с различни стилове интериор.Сладък подложки може да се използва в банята, душ, вана, апартамент, хол, кухня, коридор, тераса и спалня.Забележка : Нескользящая долната част на килима се изработва от гума, така че може да се усети лек мирис, който е безвреден и с течение на времето ще изчезне. МАТЕРИАЛ : Полиестер. Размер : 15,7 х 23,6"/19,6 "x 31,5". Пратката включва : 1 * Подложка за баня.