DOITOOL Cover Маска За Очи 2 бр. Меки Плюшени Маска За Очи, Сенки За очи, Принудителна Светлина, Нощен Превръзка на Очите, за Пътуване, Билети За Йога/Бялата Маска за Сън, За ?
  • New

DOITOOL Cover Маска За Очи 2 бр. Меки Плюшени Маска За Очи, Сенки За очи, Принудителна Светлина, Нощен Превръзка на Очите,

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

много подходящи за хотели, пътуване, влакове или навсякъде, където ви притеснява светлинатаТой е много лек и е седнал на лицето си, като се гарантира, че ще имате. С изискан и атрактивен модел, чудесен подарък за близки и приятели.Място за спане, изработени от висококачествен материал, което ви прави щастливи и доставя удоволствие.Практичен дизайн, удобен за носене, дискомфорт, приятен за окото.Кратко Описание плюшен превръзка от неопрен за сън - отличен избор за зимни дрехи, поради нейната топлина. изпълнена с еластична превръзка, която по-лесно се облича и която дава на вашите очи пълноценна почивка.Прекрасен дизайн го прави по-привлекателен.Така че просто изберете една по ваш вкус.Характеристики - Размер : 21, 00 X9, 50 X0, 60 см / 8,25 X3, 73 X0, 24 инча - Цвят : бял, розов Материал : кратък плюш - много подходящи за хотели, пътуване, влакове или навсякъде, където ви притеснява светлината.- Практичен дизайн, удобен за носене, дискомфорт, приятен за очите.- С изискани и привлекателни модели, чудесен подарък за близки и приятели.- Спален вагон от висококачествен материал, което прави вас щастливи и доставляющее удоволствие.- Много лек и подходящ за вашата кожа, като се гарантира, че имате. Пратката включва 2 х покривала за сън.