HiCat Baby Детска Шапка за плуване с детски шампоан за душ, еластична, Мека, Удобна Регулируема шапка за миене на коса за малки деца, Силиконова защитна Мека шапка за пре?
  • New

HiCat Baby Детска Шапка за плуване с детски шампоан за душ, еластична, Мека, Удобна Регулируема шапка за миене на коса за малки

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

РЕГУЛИРУЕМИ И еластични - Нашите шапки за душа напълно се регулират от и са устойчиви, подходящи по размер за детска главата (обиколката на главата от 5,3 инча или по-висока)НОВ ДИЗАЙН - меки еластични контура на джантата плавно са близо до главата на детето и се фиксират с помощта на контролирано разтеглива лента; няма велкро, той е по-удобен и издръжлив!.ЗАЩИТЕТЕ ОЧИТЕ И ушите си - това може да защити очите и ушите на бебето от вода и сапун, вече не е необходимо плътно затваряне на очите при измиване на косата.Околната среда - Нашите шапки за душ, изработени от екологично чист действително нетоксичен гъвкави пластмасови, са безопасни, удобни и трайни.ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК ЗА БЕБЕ ДУШ - Вие искате да направите перфектен и интелигентен подарък за душата на детето?Ако е така, тогава сте намерили точния продукт.Нашата шапка за душ - идеалният подарък!.Скъпи родители, не можете да се подготви детето за къпане?Ако детето ви отказва да миете косата си, поради парене и сапунени очите.Представете си, че можете да вземете вана заедно с детето си.Не се страхувайте, че нашата шапка за душ може да се стече сълза.Сложете си шапка за душ, за да се защитят очите и ушите на бебето с вода и сапун; нека използването на шампоан ще ви вашето дете от удоволствие.Резултат - по-бързо и лесно къпане и щастлив дете (майка) без сълзи.Добавете в количката, точно сега, и нека вашето дете се радва на плуване!Характеристики : - 100% чисто нов и високо качество. - Ултра-мека, добра еластичност, удобни и регулируеми. - Многофункционално използване. - Не е необходимо плътно затваряне на очите, и водата да не попадне в лицето на вашето бебе при измиване на косата. - При къпане, това може да попречи затруднено дишане. - Това може да попречи на очите и ушите на бебето от вода по време на къпане, което го прави по-приятно.