GLEAVI 12шт Чистящая Гъба Тежкотоварни Гъба Почистваща Гъба, Гъба За Мивки с Удобна Гъба, Кърпа За миене на съдове Целлюлозные Гъба Кухненски Кърпи За миене на съдове К?
  • New

GLEAVI 12шт Чистящая Гъба Тежкотоварни Гъба Почистваща Гъба, Гъба За Мивки с Удобна Гъба, Кърпа За миене на съдове Целлюлозные

BGN 5.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Гъба за миене на съдове : Те имат почистващ ефект, който осигурява отлична чистящую способност при изпълнение на сложни задачи по почистванеПодложка за почистване на помещения : те ще ви помогнат лесно да домашна работа и им е лесно да изсъхне за следваща употреба. почистващи много меки на допир и умерено разтеглив.Гъба за миене на съдове Scrubber : бързо съхнещи кухненски кърпи с висока впитываемостью, с незалепващо покритие и глоба импрегнирани, тези кърпички за миене на съдове ще ви помогнат с лекота да изпълнява домашното.Бързо съхнещи кухненски кърпи : са Изработени от качествен и безопасен материал, практични и са достатъчно трайни за използване.Гъба-скраб за измиване на съдове : Може да се използва за избърсване на ръцете, изсушаване на чаши и стъклени съдове, изсушаване на маси, широк спектър от приложения.В комплекта са включени 12 х губчатых кърпи за почистване Характеристики -Цвят : Гъба за почистване на кухня, различни цветове - Споделете с приятелите и семейството си, защото те са полезни.Спондж работи и от двете страни, бързо премахва замърсявания и вспенивает гъба за миене на съдове. -Материал : Гъба за миене на съдове. - Широк спектър на приложение, може да се използва за почистване на кухня, миялна машина, маси, устойчив на абразия, най-подходящи за почистване на кухненски салфетки за миене на съдове. - Тези кухненски кърпи са подходящи за почистване на кухненски аксесоари, стъкло, кухненски прибори, мебели и т. Кухненски чистачи. - Удобен за използване продукт има функция на добро водопоглощения и очищающей способност карборундовой гъба. -Размер : около 11.75 X0 почистващи гъби-търкане. - Тези почистващи кърпи са удобни, са устойчиви, трайни и трайни, годни за продължителна употреба тежка рамка гъба.Описание на продукта Кухненски гъби за миене на съдове Притежават силен почистващ ефект, който осигурява отлична чистящую способност при изпълнение на сложни задачи по почистване.