Hotop 4 Бр. Скоби за жетони за кучета, Идентификационни скоби за домашни любимци, с 12 Бр. Сменяеми Вложки от неръждаема Стомана 304, за Греди и Колан за домашни любимци 2 Р?
  • New

Hotop 4 Бр. Скоби за жетони за кучета, Идентификационни скоби за домашни любимци, с 12 Бр. Сменяеми Вложки от неръждаема

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вие ще получите : 4 броя скоби от неръждаема стомана 2 размера, като всеки размер съдържа по 2 парчета за идентификация на домашни животни, както и 12 пръстени от неръждаема стомана 2 размера за замяна, което отговаря на стандарта на дебелината на етикетите нанася върху вашите домашни любимциПодходящи размери : 2 размер щипки за бележки представляват приблизително 1,18 инча и 1,97 инча съответно; 12 броя пръстени от неръждаема стомана също са разделени в 2 размера, които се измерват в 0,79 инча и 1 инч съответно, моля, изберете подходящия размер за вашите любимци в съответствие с техните размери.Качествени материал : като скоби за идентификация на кучета, така и пръстени за домашни любимци са изработени от неръждаема стомана 304, които са трайни и трайни, не е лесно ръжда ги може да се прилага в продължение на дълго време.Лесна употреба : лесно се облича и да снимате клипове и пръстени за идентификация на домашни любимци; Държач за идентификация на домашни любимци може просто да променят това осигурява голямо удобство за хора като вас, които съдържат домашни любимци.Сигурност и защита от загуба на дизайн : държач за документи за самоличност, за домашните животни има малко тегло, но надеждна функция за защита от загуба, можете да го използвате с лекота, Страхотен аксесоар за греди за домашни любимци, осигуряваща безопасност за вашите котки и кучета. 4 броя скоби за жетони за самоличност на домашни любимци, скоби за монетите с 12 неща сменяеми халки от неръждаема стомана 304, за греди и колан за домашни любимци в 2 размера на Достатъчно количество за замяна : клипове и пръстени за жетони за кучета, разделени в 2 размера, всеки от по 2 захващане и 6 пръстени, достатъчно за замяна в съответствие с нуждите на ежедневието.Качествени аксесоари за идентификационни символи : 4 скоба за символите заедно с 12-пръстени-2 куки размери съчетават добре с ошейниками различни форми и размери.