Audoloku 2 бр. Масажор за Кожата на Главата, Масажор за облекчаване на стреса, Масажор за Пръстите, Гребени, Стимулатор на Растежа на Коса, Подарък за Жени, Мъже, Пренц, Зе?
  • New

Audoloku 2 бр. Масажор за Кожата на Главата, Масажор за облекчаване на стреса, Масажор за Пръстите, Гребени, Стимулатор на Растежа

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Висококачествен материал] : Масажор за кожата на главата, изработени от естествена смола, екологично чист смола материал, безопасно и трайно, му е лесно да се огъват и растрескать [Лесен за носене] : Масажор за коса деликатен и компактен, лесно да се съхранява и транспортира при това, той не може лесно да бъде повреден. [Идеален за хора] : Този скребковый инструмент е подходящ за хора, които работят дълги часове и дълго време да седят, а също и за хора със стресова работа. [Удобен и лесен за употреба] : Масажът пръчка е с формата на възрастен човек с пет нокти за по-удобно захващане, не спутывает косата и не травмирует кожата на главата.Лесно можете да го използвате за по-бавно масаж на кожата на главата и на цялото тяло, разглаживая кожата на главата и разпръскване на кръвта.Дали сте на работа, да гледате телевизия, играете игри или навсякъде и по всяко време. [Многофункционалност] : Универсалност на този продукт.Този масажор за гърба може да се използва за цялото тяло, както и за лицето, за да се улесни усвояването на продукти за грижа за кожата.Използвайте масажор за кожата на главата, бавно да помассировать кожата на главата, шията, краката и раменете си, ще почувствате спокойствие и облекчение, това ще подобри съня и намалява стреса.Описание на продукта : Размер : 16,5 *5,5 см. Материал : смола Масажор - чудесен подарък за вашия любим или родители, което ще му позволи да я усетите дълбока релаксация и намаляване на стреса.