Кутия за хапчета с датски дизайн 24/7 MEDICASE на 7 дни - малки опаковки, с 4 отделения. Задържан и Стилна кутия за таблетки в скандинавските Тенденция цвята (тъмно синьо)
  • New

Кутия за хапчета с датски дизайн 24/7 MEDICASE на 7 дни - малки опаковки, с 4 отделения. Задържан и Стилна кутия за таблетки

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

За по-малки дози хапчета и капсулиМоля, разгледайте снимки с хапчета и размери. 24/7 MEDICASE - това е малка кутийка за хапчета на седмица в стилния датски дизайн, изработени в Дания.Конструкция кутийки за хапчета осигурява безопасно съхранение на таблетки и помага да се осигури необходимото количество лекарства в точното време. Кутия за хапчета by HALL на 7 дни easy (375 g) и незабележим, което я прави идеална за използване в дома, в офиса, в чужбина и т. Кутия за хапчета MEDICASE 24/7 има 7 кутии за ръка - по една за всеки ден от седмицата.Опаковки са разделени в 4 отделения, което ви позволява да се до 4 дози на ден. 24/7 MEDICASE : уникална модерна кутия за хапчета среден размер за лекарства, витамини и хранителни добавки.Той е разработен с фокус върху стилен датски дизайн, добра функционалност, в съчетание с избора на нови тенденция скандинавските цветове.В резултат на това се оказа малка кутийка за хапчета на седмица с много вяло и модерен дизайн. се състои в допълнение към прозрачен дозаторам от полиран основания и структурирана капачки.Взаимодействие между гланц в основата и матово покритие капак е едновременно стилна и елегантна. помага да се осигури ежедневен и правилния прием на лекарства под формата на таблетки, така че на потребителя може да бъде гарантирано оптимален ефект на лекарства.При отворен капак на всичко опаковки и офисите им може веднага да се види, за да се уверите, че хапчетата са били приети в planned.is е изработен от здрава, гигиеничного пластмаса и всички подробности, лесни за почистване.Материалът е лек, и нашата самостоятелна малка кутийка за хапчета, предназначени за използване у дома и в движение.is универсален продукт за деца и възрастни.кутия за хапчета Byhall's - това е самостоятелен продукт, който може да се закупи в съответствие с цвета на preferences.