Trend комплект от мек пуловера и джоггера UA Бебета Simple Joys от 2 теми от органичен хипоалергенни памук с топла флисом (черен, 86/33, 6 инча)
  • New

Trend комплект от мек пуловера и джоггера UA Бебета Simple Joys от 2 теми от органичен хипоалергенни памук с топла флисом

BGN 37.74

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% ПамукИздърпайте закопчалка.Само химическо чистене. - 100% органичен памук хипоалергичен и е напълно безопасен за вашите деца.Не причинява дразнене и безопасен за чувствителна детска кожа. - СУПЕР МЕКА КЪРПА - детски костюм е изработен от висококачествен органичен памук, който след измиване става по-мек.В тези меки пуловерах и панталони за джогинг, за да се чувстват като в облак, който обгръща теб, че прави контакт "кожа до кожа" най-доброто за ежедневните игри. - Отвън зашити етикети, които няма да дразни нежната кожа на бебето. - ТОПЛО РУНО : мек памучен плат вътре, която обгръща вашето дете в топла, уютна атмосфера. - Свободен приятелка пуловера и панталони за джогинг осигурява СВОБОДА на ДВИЖЕНИЯТА на детето.Детето се чувства свободен, пълзене, бегая, скачайки или лазая, свободно движещи се. - ФИКСИРАНИ ръкави и панталони са снабдени с широки маншети и колан.Те не позволяват на дрехите подхлъзване или се плъзне. - Горна част е мека врата, така че да не възникнат проблеми с превръзка на бебето.Външен вшитый джоба ви позволява да играете и да се скрият там играчки. - МАШИННО ПРАНЕ. - Комплект дрехи за игра от 2 теми — най-сладкото и удобни дрехи за вашето дете.Комплект от мек пуловера и джоггера Бебета Simple Joys от 2 теми от 100% органичен хипоалергенни памук с топла начесом.