V. W. E. TR90 с гъвкави очила за четене Titanium B Temple Rectangle - Синьо AR покритие - Намалява умората, напрежението и сухота в очите при работа с компютър. (Матово-черен, 3,00)
  • New

V. W. E. TR90 с гъвкави очила за четене Titanium B Temple Rectangle - Синьо AR покритие - Намалява умората, напрежението

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Метална дограма антибликовая леща. неполяризованная.Широчина на обектива : 52 мм. Мост : 15 милиметра.Оцветено с антирефлексно покритие, това покритие намалява напрежението на очите, умора и сухота в очите от цифрово оборудване.Лещи, устойчиви на счупване и надраскване.Ultralight и гъвкав сб ще ви освободи от стреса при носенето.Рамки и лещи издържат и най-тежки тестове, не е от значение, ще седнете ли на тях или ще сложи върху тях своя лаптоп, точки ще се върне тяхната естествена форма.Предната част на рамки за очила са изработени от лека пластмаса TR90, а дужка - от титан B. Размер за възрастни - широчина рамки 137 мм, широчина лещи 52 мм, височина лещи 36 мм, переносица 15 mm. Продължителното използване на мобилни телефони, таблети и компютри води до умора на очите.Улесни си око с помощта на AR-лещи.Твърде дълго използване на цифрови устройства без защита разширена реалност може да предизвика главоболие, замъглено зрение и други симптоми на напрежение в очите.Лещи AR са важни за всички, които редовно се радва на цифрово устройство.