Легла за котки SLATIOM, Подложки, Къщичка за котки, Простор за грижа, Възглавници за домашни любимци, Двойно легло, Малко Коте, Сгъваеми Аксесоари, Плюшени аксесоари (Цв?
  • New

Легла за котки SLATIOM, Подложки, Къщичка за котки, Простор за грижа, Възглавници за домашни любимци, Двойно легло, Малко Коте,

BGN 120.93

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Информация за продукта 【ИМЕ】 легло за домашни любимци. 【МАТЕРИАЛ】 Полипропилен памук. 【ЦВЯТ】Сиво,розово, синьо. 【РАЗМЕР】 S /M / L /XL. Информация за продукта【ИМЕ】 легло за домашни любимци【МАТЕРИАЛ】 Полипропилен памук 【ЦВЯТ】 сиво, розово, синьо 【Размер】 S/M/L/xlкомфортный, дишане, равномерно разпределена, пълни с памук, пълен натиск.Плътен и наситен хвърли просторно и удобно голямо пространство Прост, но не по-стар.Удобна, мека, мека, комфортна, плътно прилепнали към тялото, устойчива на замърсяване и износване.Мек и нежен, удобен хлопчатобумажный velvet пух е удобно, мягок и с него лесно падне.Напълно наситен, high-performance полипропилен памук, триизмерна форма, продължително притискане, липсата на деформация.Полезни съвети : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимката.2, дължащи се На различни методи на измерване, моля, се допуска отклонение 0-2 виж Подходящи за домашни котки, кучета и зайци.