Поставка за чадъри RAZZUM, Стойка, с една кука и тава за капки, Лека и красива, Завъртане на дизайн за обзавеждане движат, Поставка за чадъри в закрито / Чадър с 6 дупки (Ц?
  • New

Поставка за чадъри RAZZUM, Стойка, с една кука и тава за капки, Лека и красива, Завъртане на дизайн за обзавеждане движат,

BGN 6.78

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Поставка за чадъри за помещения голям капацитет, с куки за съхранение на сгъваеми чадъри, подвижна тава за вода, лесно се излива водата и се измива Скоба от неръждаема стомана ударопрочен, се отличава с висока твърдост, не е лесно да избледнява и лесен за почистване. Конструкция вертлюгов лесно нажимается и се движи, те са трайни и надеждни.Той се използва не само за съхранение на Влажни и мокри / сухи бастуни, но и за опаковане на рула хартия, рамки за разходка, прътове за скандинавска разходка и т. Са подходящи за входни зони, магазини и офиси или на вратите на всички къщи, офиси, апартаменти, хотели и др Поставка за чадъри на закрито голям капацитет, с куки за съхранение на сгъваеми чадъри, подвижна тава за вода, лесно се излива водата и се измива. Скоба от неръждаема стомана ударопрочен, се отличава с висока твърдост, не е лесно да избледнява и лесен за почистване. Конструкция вертлюгов лесно нажимается и се движи, те са трайни и надеждни.Той се използва не само за съхранение на Влажни и мокри / сухи бастуни, но и за опаковане на рула хартия, рамки за разходка, прътове за скандинавска разходка и т. Са подходящи за входни зони, магазини и офиси, или за вратите на всички къщи, офиси, апартаменти, хотели и т. Нашето основно желание -да отговарят на вашите нужди.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Размер : 53 X28 X30,5 см/56x28x55 смЦвет : сребрист Материал : неръждаема стомана + Тегло : 1 кг пакет включва : 1 х поставка за чадър Забележка : Моля, нека грешка в 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим Ви за разбирането.Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете Истински като Стандарт.