YeeKeniO Veze Крем за очи, Veze Мъжки Хладно Нежен крем за очи,Veze Твърди Пептид Стягащ Гел за очи,Veze Крем за очи за жени,Veze Пробуждающий Пептид Стягащ гел за очи (2 бр.)
  • New

YeeKeniO Veze Крем за очи, Veze Мъжки Хладно Нежен крем за очи,Veze Твърди Пептид Стягащ Гел за очи,Veze Крем за очи за жени,Veze

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

??【Пептид лифтинг-гел за очи Veze Събудете】 Този крем за очи Veze има много успокояващ ефект Тя помага за укрепване на кожата, като едновременно намалява появата на фини линии, бръчки, подпухналостта на клепачите, тусклости и тъмни петна - като Оставя след себе си свеж, по-младото сияние и по-актуализиран вид. ??【Заздравява и изглажда зоната около очите】 Пептид лифтинг-гел за очи Събудете е Предназначен за укрепване и изглаждат деликатната кожа около очите.Неговите мощни пептиди и естествени екстракти Помагат за Намаляване на Появата на Фини линии и бръчки, като придава на областта около очите, По-млад и сияен вид. ??【Бързото усвояването на】 Този нов пептид стягащ гел за очи VEZE Фирма 2023 създадена за бързо усвояване перпендикулярна област, за да се създаде по-ефективна защитна бариера за влагата и еластичността на кожата, кожата ви да изглежда свежо през целия ден. ??【Лесна употреба】 : Нанесете количество крем за очи Veze Мъжки Cool Tender Eye Cream с размер на оризово семена на безименния пръст, леко погладьте зоната около очите, нанесете с кръгови движения по структурата на кожата, леко повдигнете и масажирайте областта под очите, за да се улесни усвояването. Отворете си очите. ??【Подходящ за всички типове кожа】 : Независимо от това, какво имате нормална, мазна, суха или гладка кожа, всички те са безопасни за употреба в зоната около очите.Натурален крем за очи против бръчки е лесно да се абсорбира в кожата под очите, демонстрира уникален чар. ??【Пептид лифтинг-гел за очи Veze Събудете】 Този крем за очи Veze има много успокояващ ефект. Тя помага за укрепване на кожата, като едновременно намалява появата на фини линии, бръчки, подпухналостта на клепачите, тусклости и тъмни петна - като Оставя след себе си свеж, по-младото сияние и по-актуализиран вид. ??【Заздравява и изглажда зоната около очите】 Пептид лифтинг-гел за очи Събудете е Предназначен за укрепване и изглаждат деликатната кожа около очите.