Hemoton 1бр Хеликоптер Лекарства Метален Хеликоптер 7-Дневен Органайзер за Лекарства Полезен Контейнер За Таблетки Преносим Шредер Нарежете Хапчета Практичен Хелико?
  • New

Hemoton 1бр Хеликоптер Лекарства Метален Хеликоптер 7-Дневен Органайзер за Лекарства Полезен Контейнер За Таблетки Преносим

BGN 9.31

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ABS, PP, PS Детско устройство за раздробяване на таблетки : Мобилна дробилка за таблетки и кутия за съхранение, която лесно се носи с себе си, и можете да я постави в своята чанта, без допълнително натоварване.Разделител таблетки : Той има четири функции нож, месомелачки, кутия за съхранение на лекарства и чаша за вода, както и има превъзходен прост и красив външен вид.Малък нож за таблетки : мобилна дробилка за лекарства могат лесно да се отделят чаша!Тази функция може да ви помогне, когато трябва да се вземе лекарство на улицата, но не носите със себе си чаша.Хеликоптер таблетки : Използвайте чудесен материал от неръждаема стомана и слайд-изложени конструкцията с фиксиране на хапчета за всякакви таблетки с размер до 0,79 инча (около 2 см), могат да бъдат точно разделени на хапчета, от които половината или една четвърт. Витамин мелница : дизайн ножове от неръждаема стомана, който позволява бързо и лесно, нарязани на хапчета в съответствие с вашите изисквания.Осъществяване на списък 1 х хеликоптер за хапчета Характеристики -Размер : около 10,00 X4,50 X4,50 см / 3,93 X1,77 X1,77 см Хеликоптер за битови лекарства. -Цвят : Бял хеликоптер на таблетки. -Материал : Кутии за съхранение таблетки ABS, PP, PS. - Здрав материал и изящна изработка производство, безопасни и гарантиращи използването на кутийки за хапчета. - Таблеточная мелница може да се смила на хапчета, на прах, на децата и на възрастните хора лесно приемат таблетки 7-дневен органайзер за лекарства. - Има отделения за съхранение на таблетки, можете да поставите в тях хапчета, е удобно да се използва малка тежък удар за хапчета. - за пътуване, домашна и офис употреба, изключително практични за употреба детска таблетка. - Мобилна дробилка за таблетки и кутия за съхранение, която лесно се носи с себе си, и можете да я постави в своята чанта, не чрез добавяне на допълнителен разделител на таблетки.