Кутия за съхранение на Бижута Голямата Голям Кутия За съхранение на Бижута, Дървен Калъф-Органайзер за Бижута за Пътуване, Контейнери за копчета за ръкавели, Пръст?
  • New

Кутия за съхранение на Бижута Голямата Голям Кутия За съхранение на Бижута, Дървен Калъф-Органайзер за Бижута за Пътуване,

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Размер : 9,5 "Д х 6,5 "Ш х 2,3"В (24x16,5x6 см)Тегло : 0,6 кг /1,3 кг.Ковчег за бижута изработени от орех, с нежна консистенция и блясък, здрав и практичен.Той защитава вашите бижута, колиета и пръстени от удари и показва първокласен темперамент.Използва се флокированная плат със силна триизмерен ефект, която е плътна и плоска, мека на допир и нежно се грижи за вашите скъпоценни украшения.Уникално изкуство бижута дизайн, оформлението е на научна и разумна, и в него може да поставите още повече на украса.Вътре има кука за колие, което може да попречи на заплитане на вашия колиета.Фланелевый пристрастяващ торбичка предпазва украса от износване и внимателно се отнася до любимите си бижута.Чудесен подарък за всяка жена или момиче за Свети Валентин, Ден на майката, Коледа, рождени дни и годишнини.Съхранение на бижута в дома, за ежедневни разходки, за да пътуват на големи разстояния и за цялото тяло може да отговори на вашите нужди в различни сценарии.В допълнение към лична употреба, той е също така подходящ като подарък.Име на продукта : Ковчег за бижута изделийматериал : дърво Размер : 9,5 "L x6,5 "W x2,3"H (24x16,5x6 см) Тегло : 0,6 кг /1,3 фунтапримечание : 1. Преди покупка, моля, проверете цвета и размера. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от Стоките. Поради различни монитори, моля, обърнете внимание, че може да има леки хроматични аберации, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер указан ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли, за да споделят и да оставят коментари, да ви предоставим най-добрите услуги и продукти. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много стоки, за ваше сведение, 8.