Билярдна Щека за Възрастни за Мъже Ръчно изработени, Бельо Обвивка, Удобна дръжка с Мек Калъф, 13 мм, Накрайници за Щеката, Професионална Билярдна маса, Остана Модел:
  • New

Билярдна Щека за Възрастни за Мъже Ръчно изработени, Бельо Обвивка, Удобна дръжка с Мек Калъф, 13 мм, Накрайници за Щеката, Професионална

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Билярдна щека от клен е изработен ръчно с гладка повърхност и добра еластичност ★ подвижна конструкция с линия 1/2, вграден адаптер интерфейс, стегнато, съединение, удобно за съхранение. ★ Задните крайници бильярдного щеката обмотаны ленена нишка, с която лесно да се справят, тя е удобна в плен и не се плъзга. ★ устойчивост на удар на главата на стика 13 мм, стабилна и точна стрелба. ★ Препоръчани продукти за модерни и висококачествени устройства за съхранение на данни висококачествени билярдни договори се съчетават с висококачествени киями за предотвратяване на драскотини. ★ Билярдна щека от клен е изработен ръчно с гладка повърхност и добра еластичност. ★ подвижна конструкция с линия 1/2, вграден адаптер интерфейс, стегнато, съединение, удобно за съхранение. ★ Задните крайници бильярдного щеката обмотаны ленена нишка, с която лесно да се справят, тя е удобна в плен и не се плъзга. ★ устойчивост на удар на главата на стика 13 мм, стабилна и точна стрелба. ★ Препоръчани продукти за модерни и висококачествени устройства за съхранение на данни висококачествени билярдни договори се съчетават с висококачествени киями за предотвратяване на драскотини.Име на щеката : Билярдна щека/щеки за билярд Конструкция : вид на шарнира 1/2 Цвят : бял розов черен Материал : Канадски клен Диаметър : 13 мм, Общата дължина на бильярдного на щеката : 147 см (57 см) Тегло бильярдного на щеката : 19 грама Бележки за грижа : избършете със суха кърпа.