LKYBOA Moon Двойка Подарък Чадър Нощно Музикално Ковчег Музикален Светлинна Подарък за Свети Валентин, рожден Ден (Цвят: B)
  • New

LKYBOA Moon Двойка Подарък Чадър Нощно Музикално Ковчег Музикален Светлинна Подарък за Свети Валентин, рожден Ден (Цвят: B)

BGN 37.51

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Кристална топка със светлина е изработен от смола и стъкло, и на избор се предлагат различни дизайни. Музикалното ковчег се захранва от батерии (не са включени в комплекта), след инсталиране на батерии и натискане на бутона можете да се насладите на прекрасна музика, цветни светлини и автоматични заснежени пейзажи. Музикалното ковчег може да възпроизвежда красива песен, да създадете романтична атмосфера, или прави околната среда по-умиротворяющей. Това очарователно украса на прозореца, създава романтична атмосфера. Дизайнът на тази двойка фигури сладко и модерен, и това е подарък за Св. Кристална топка със светлина е направена от смола и стъкло, и има различни дизайни на избор. Музикалното ковчег се захранва от батерии (не са включени в комплекта), след инсталиране на батерии и натискане на бутона можете да се насладите на прекрасна музика, цветни светлини и автоматични заснежени пейзажи. Музикалното ковчег може да възпроизвежда красива песен, да създадете романтична атмосфера, или прави околната среда по-умиротворяющей. Това очарователно украса на прозореца, създава романтична атмосфера. Дизайнът на тази двойка фигури сладко и модерен, и това е подарък за Св.Name : Музикално шкатулкаразмер : 12*12*21 смМатериал : Смола : рожден ден, Коледа, сватба, Свети Валентин (подарък) Опаковъчен лист : музикално ковчег * 1 бр. (не включително, публикувани елементи) 1. Кристална топка със светлина е направена от смола и стъкло, и на избор се предлагат различни дизайни. Музикалното ковчег се захранва от батерии (не са включени в комплекта), след инсталиране на батерии и натискане на бутона можете да се насладите на хубава музика, цветни светлини и автоматични заснежени пейзажи. Музикалното ковчег може да изпращате красива песен, да създадете романтична обстановка или да направи ситуацията по-спокойна.