Набор от инструменти за разбиване на Стъклени плочки HYDDNice Количка, Комплект Инструменти за разбиване на Клещи Grozer с Ходовыми Клещи, Комплект Инструменти за разбив?
  • New

Набор от инструменти за разбиване на Стъклени плочки HYDDNice Количка, Комплект Инструменти за разбиване на Клещи Grozer

BGN 21.41

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Високо качество】 : Изработен е от висококачествени материали и добро качество на изработката; Професионален двухколесный твърдосплавен мозайка нож от въглеродна сплав стомана с висока якост за използване, с висока устойчивост на износване и екстремна твърдост 【Характеристики】 : Екологично чисти дръжки от PVC са меки подложки за ръцете и усвояване на натиск, ние предлагаме два чифта гумени накрайници, които ще ви помогнат да внимателно да се справят със стъкло в процеса на разбиване на стъкло. 【Пълен комплект】 : Този професионален комплект too включва ножица за рязане на мозайката стъкло, клещи и тежък удар grozer, един елмаз с пистолетной дръжка и шестостенния ключ, леки предпазни очила и 2 чифта гумени накрайници, една празна пипетата - почти всичко, което ви трябва. 【Широко приложение】 : идеален за рязане на плочки, мозайка, витражного бяло стъкло, кристал мозайка, кварцова мозайка, леден нефрит, керамика, стъклени плочки и много други. 【100% удовлетвореност】 : Удовлетвореността на клиента е най-важен, ако не сте доволни от продукт на 100% , моля, свържете се с нас по електронната поща с помощта на бутона "задайте въпрос", ние ще го доставим за вас. 【Високо качество】 : Изработен е от висококачествени материали и добро качество на изработката; Професионален двухколесный твърдосплавен мозайка нож от въглеродна сплав стомана с висока якост за използване, с висока устойчивост на износване и екстремна твърдост. 【Характеристики】 : Екологично чисти дръжки от PVC са меки подложки за ръцете и усвояване на натиск, ние предлагаме два чифта гумени накрайници, които ще ви помогнат да внимателно да се справят със стъкло в процеса на разбиване на стъкло. 【Пълен комплект】 : Този професионален комплект too включва ножица за рязане на мозайката стъкло, клещи и тежък удар grozer, един елмаз с пистолетной дръжка и шестостенния ключ, леки предпазни очила и 2 чифта гумени накрайници, една празна пипетата - почти всичко, което ви трябва.