Топло за домашни любимци Електрическа топла вода чанта за Кучета за Голямо Куче, Подложка за Легла за Котки с Топъл с Устойчиво на Жеванию Кабел, Подложка За Нагряв?
  • New

Топло за домашни любимци Електрическа топла вода чанта за Кучета за Голямо Куче, Подложка за Легла за Котки с Топъл с Устойчиво

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤Сигурна топло за домашни любимци, за кучета : най-голямото топло за кучета с нагревателен проводник, сертифициран от FCC, CE, предпазва домашните любимци от изгаряния топло за кучета от траен плат Оксфорд с водоустойчиви и пожароустойчиви функция, лесно почистване, вграден интелигентен сензор за температура в носилка, за да се предотврати прегряване за защита на вашия домашен любимец. ❤2 Режима на контролирана температура xl топло за кучета : Легла за кучета с топъл имат висок / нисък ниво на регулиране на температурата (86-122 °), високо-тунинг е предназначен за загряване на отпадъците, както и на носилка за котки с подгряване трябва да се използва при ниски настройки в продължение на дълго време, легла за кучета с топъл помага на домашен любимец (куче, котка, кролику и т.) да се запази топлина и комфорт през зимата. ❤голяма топло за котки, е полезна за здравето на домашните любимци : Тази топло за домашни любимци може да согревать новородени домашни любимци, кученца, бременни домашни любимци и да отслаби натиска в ставите и болката при възрастните животни, страдащи от артрит. легло за кучета с топъл намира приложение и извън зимните месеци. ❤Голяма топло за по-големи кучета и котки на закрито или на открито : Топло (34 "x 21") е подходящ за по-възрастни домашни любимци, големи кучета, котки, вашите домашни любимци могат да се излегнете на ковриках с подгряване за котки и кучета. ❤голямо легло за домашни любимци с топъл Гаранция 12 месеца : Ние сме толкова уверени, че вашите домашни любимци ще се радвате на топло за домашни любимци.Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля не се колебайте да се свържете с нас. ❤Забележка : Разширяване на мат с нагревател за домашни любимци и дръжте мат с нагревател за кучета плосък за използване.Не слагайте го по време на употреба.