Клечки за дрехи за дрехи Cabilock Скоби Ветроупорен клечки за дрехи Малки Кърпи Щипки За Дрехи клечки за дрехи, за Шапки За Душ Скоби за Чанти за Тераси, Самостоятелна К?
  • New

Клечки за дрехи за дрехи Cabilock Скоби Ветроупорен клечки за дрехи Малки Кърпи Щипки За Дрехи клечки за дрехи, за Шапки За

BGN 5.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чудесно за съхранение на бельо, чорапи, подложка, чаршафи, поли, панталони, шорти, детски дрехи и т Благодарение на высоконапряженному завземането с тройником. Гладки ръбове и нескользящие шипа надеждно предпазват дрехите си.Изработен от устойчив полипропилен пластмасови и метални материали, гладка повърхност.Нескользящая, не поддающаяся напукване, без чеп, устойчиви към стареене, може да се използва в продължение на дълго време.Описание на Този предмет е изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване.Той е устойчив на корозия и здраво улавя кърпа, за да го прикачите към рамката на повечето плажни столове или шезлонги, със заоблени пари.Можете да го използвате, за да публикуваме елементи за сушене на всяко място.Идеален за захващане и задържане на одеяла, пододеяльника и дрехи, така че те да не са паднали с закачалки в бурен ден.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : Неръждаема стомана + полипропилен. - Размер : 6 x 1,2 x 22,7 виж - Изработен от устойчив полипропилен пластмасови и метални материали, гладка повърхност. - Не се плъзга, не е лесно да се напуква, без чеп, устойчив на стареене, може да се използва в продължение на дълго време. - Гладки ръбове и нескользящие шипа надеждно предпазват дрехите си. - Благодарение на высоконапряженному изземването на дъха тройником. - Чудесно за съхранение на бельо, чорапи, подложка, чаршафи, поли, панталони, шорти, детски дрехи и т. Предпоставка включва 1x16 бр. многоцелеви колчета за дрехи, скоби за кърпи от стоманена тел, ветрозащитная закачалка, дрехите клечки за бельо.