Годишният бански костюми За Малките Момичета, Леопардовый Завързана Бански на бретелях С отворен гръб, Бикини С Къдри, Бански Костюм, Комплект от 2 теми, Плажен Банс
  • New

Годишният бански костюми За Малките Момичета, Леопардовый Завързана Бански на бретелях С отворен гръб, Бикини С Къдри,

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% ПолиестерРъчно пране, Машинно пране.
?【Материал】 : памучен и полиестерен плат за бански костюми за малките момичета, бързо сохнущая и мека на допир, отличен, подходящ за подарък на момиченце.
?【Дизайн】 : Летен бански-бикини за малки момичета, на върха на подтяжках с принтом леопард, маргаритки или русалка за избор, украсени с дантела мрежа и съчетание с къси панталони с волани, ще направи вашето бебе супер сладка и привлекателна! .
?【Повод】 : Този бански костюми за малките момичета е подходяща за повечето случаи в живота, като например воден парк за забавления, плаж, плуване, парти на басейна, на почивка, детска фотосесия и други дейности на открито.
?【Варианти на размери】 : Подходящ за 0-6 месеца, 6-12 месеца, 12-18 месеца, 18-24 месеца, 2-3 години, 3-4 години, дрехи за малките момичета през пролетта, лятото, есента и зимата, уникална и стилна.Моля, потърсете информация за размера, по-долу в описанието, за ваша информация.
?【Подаръци за малки момичета】: Този летен комплект за къпане за малки момичета - най-добрият избор за къпане на бебета и момичета-деца.Пакетът включва 1 x бански на спагети презрамки + 1 x шорти бикини.Подходящ както за ръчно, така и машинно пране. -Висококачествен годишният бански-бикини за малки момичета, това е най-добрият подарък за вашата малышки!. - Много сладки щампи под формата на ромашек, леопард и русалка, ще направят вашето дете толкова скъп!. - Професионална кърпа за трико, по-удобна, приятна за кожата и улучшающая самочувствие. - Завързана на върха на бретелях с отворен гръб и пола с волани. - За плуване, плажни игри, отдих и почивка. - Подходящ за малки момиченца от 0 месеца до 4 години.Таблица с размер : . 0-6 м : подходящ за растеж : 21,5-27 инча, подходящ за теглото : 9-17 лири;. 6-12 м : подходящ за растеж : 27-30 см, подходящи за наддаване на тегло : 17-25 лири;.