Четка за почистване на домакински Съдове, Удаляющая Ръждиви Петна, Четка За Почистване на Кухненски Прибори, Инструменти За Почистване на
  • New

Четка за почистване на домакински Съдове, Удаляющая Ръждиви Петна, Четка За Почистване на Кухненски Прибори,

BGN 62.53

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? За премахване на упорити петна и почистване може да се използват специални абразивни материали от двете страни ?Абразивни частици няма да навредят на керамична купа, купа от неръждаема стомана и други прибори за хранене, без да оставя драскотини, могат лесно да бъдат използвани. ? Многофункционален, може да се използва за премахване на петна и ръжда, подходящ за дъска за табла, тигани, скари, газови печки, и може да се използва за заточване на ножове. ? Той е изработен от висококачествен материал с абразивни частици ЕВА, трайни и износостойкого, с дълъг срок на служба. ? Моющийся, бързото усвояване и дренаж, лесно произвежда специфичен аромат, силна моющая способност, подходящи за семейна кухня. ? За премахване на упорити петна и почистване може да се използват специални абразивни материали от двете страни. ?Абразивни частици няма да навредят на керамична купа, купа от неръждаема стомана и други прибори за хранене, без да оставя драскотини, могат лесно да бъдат използвани. ? Многофункционален, може да се използва за премахване на петна и ръжда, подходящ за дъска за табла, тигани, скари, газови печки, и може да се използва за заточване на ножове. ? Той е изработен от висококачествен материал с абразивни частици ЕВА, трайни и износостойкого, с дълъг срок на служба. ? Моющийся, бързото усвояване и дренаж, лесно произвежда специфичен аромат, силна моющая способност, подходящи за семейна кухня. За премахване на упорити петна и почистване може да се използват специални абразивни материали от двете страни. Абразивни частици няма да навредят на керамична купа, купа от неръждаема стомана и други аксесоари, които не оставят драскотини, могат лесно да бъдат използвани. Многофункционален, може да се използва за премахване на петна и ръжда, подходящ за дъска за табла, тигани, скари, газови печки, и може да се използва за заточване на ножове.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cleaning Brush
Material:
EVA Abrasive Particle
Heat Resistant Temperature:
100??
Weight:
Approx. 46g / 1.6oz
Size:
 
Large:
Approx. 6.8x2.5x11cm / 2.7x1.0x4.3in 
Small:
Approx. 2.5x2x6.8cm / 1.0x0.8x2.7in  
Package List:
2 x Cleaning Brush:
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Do You Have Any Interest? Scroll Up And Click The Add to Cart Button NOW!: