Удължител за контакти [2 бр. в опаковка], Регулираща се на 360 градуса Гъвкава шийката на матката, Удлинительный адаптер 19 см /7,5 инча, Съвместима с всички лампи E26/E27 с р?
  • New

Удължител за контакти [2 бр. в опаковка], Регулираща се на 360 градуса Гъвкава шийката на матката, Удлинительный адаптер 19 см

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- ?????????? ????????? : Спестете пари и време, чрез премахване на необходимостта от придобиване на нови осветителни тела, просто приложете нашата удължителен кабел към електрическата мрежа, за да увеличите своята височина и пространство вашите лампиОбща дължина-19 см/7,5 инча. - ?????????? ???? ??????? ?? ????? : Този удължител за лампи с нажежаема жичка може да се използва с всички видове лампи с нажежаема жичка E26/27, включително led, КФЛ, лампа с нажежаема жичка, камера с нажежаема жичка и други, което ви позволява да персонализирате осветление в съответствие с вашите нужди. - ?????? ???? ???????? ??????? : Гъвкав дизайн удължител за контакти ви позволява лесно се завърта го на 360 градуса във всички посоки, може да се стигне и до по-рано недостъпни контакти във високи тавани, люстрах или други светильниках и да внесе светлина в слабо осветени помещения на вашия дом или на работното място. - ??????? ?????? : Изработени от огнеупорни материали PBT, тази удлинительная изход е предназначена за по-дълъг живот и може да издържи на мощност до 0 ~ 60 Вата.Удължител за контакти поддържа напрежение от 110 до 240 v, което съответства на сертификати CE и Ro HS професионални организации на ЕС.Давам ви спокойствие. - ???? ?? ??? & ???????????? : Този адаптер за електрическата крушка не се нуждае от специални инструменти или знания в областта на електротехниката, за да инсталирате или използвате, просто вверните му, и всичко е готово!Което го прави отлично решение за проекти по благоустройството на дома със собствените си ръце и модернизация осветление.Забележка : Предназначен за леки led крушки с нажежаема жичка.