Кристален Ластикът за коса, за жени и мъже, Средство за Безболезнено Беля коса с Кристали, Средство за Премахване на коса с Кристали за ръцете, Краката и гърба, Бързо
  • New

Кристален Ластикът за коса, за жени и мъже, Средство за Безболезнено Беля коса с Кристали, Средство за Премахване на

BGN 3.19

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❃[Кристален ластикът за коса] Най-лесното и безболезнено премахване на космите за мигновена гладкост на кожата!Използва микротехнология за щадящо отстраняване на косми от повърхности, с които те са в контакт, лесно нанасянето на средства magic hair remover на кожата ❃ [Безболезнен и лесен за употреба] Лесен и удобен за използване, кажете сбогом на традиционните методи на епилация, подходящ за всички типове кожа.Просто го търка в кожата с кръгови движения, за да на тялото не остава на косата!Помага изсветлява цвета на лицето и да я направи гладка на допир. ❃[Екологично чист и многократна употреба] Благодарение на нанокристаллической технология Crystal hair eraser ви позволява волоскам се държим заедно и да се откъснат от повърхността при леки триене на кожата.Никакви пълнители или подзарядок не се изисква. ❃[Забавя растежа на косъма] Средство за обезкосмяване crystal забавя растежа на коса само за няколко сесии, унищожаване на частици коса (процес, подобен на секущимся кончикам).Препоръчваме го поставя на суха или влажна кожа след душ. "❃ [Да нанесе върху всяка част на тялото] Магическо безболезнено средство за обезкосмяване идеален за всички жени или мъже, е подходящ за повечето части на тялото, като краката, ръцете, гърба, и т., Ние препоръчваме да не се злоупотребява и не търкайте прекалено силно.Ако имате чувствителна кожа, първо се опитайте го на ръце / крака, преди да използвате други деликатни места ". "Ако сте уморени от порязване с бръснач, болезнено, восъчни епилация или скъпи лазери — нашият гумичка за коса за вас!Ние препоръчваме да се прилага върху суха или влажна кожа след душ. ❃Спецификация : Материал : нано стъкло + пластмаса Размер : 10,5 × 6 × 3,5 см /4,2 × 2,4 × 1,4 инча, Цвят : черен, златист, син комплекта включва : 1 средство за обезкосмяване препоръчваме ви да не използвате средство за премахване на косата Crystal на мишниците се дължи на нередности и набръчкана кожа.

Material:
Nano glass + plastic
Size:
10.5×6×3.5 CM / 4.2×2.4×1.4 In,
Color:
Black,Gold, Blue
Includes:
1 hair remover
We don’t recommend using the Crystal Hair Remover on your underarms due to the skin being uneven and wrinkly. :
We don’t recommend using the Crystal Hair Remover on your underarms or face as your skin in those areas is thin and delicate. :
Applying cream or lotion before using the will hinder it from working effectively.You can rinse the Crystal Hair Eraser with water after use. :