Стелаж за списания Плаващи Рафтове и Стенни Рафтове За съхранение на Стена, Ъглови Етажерки, Стелажи за изложба на стоки за вашия дом и Спалня Хол Баня Кухня, Офис и?
  • New

Стелаж за списания Плаващи Рафтове и Стенни Рафтове За съхранение на Стена, Ъглови Етажерки, Стелажи за изложба на стоки за

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☆ [ПРОСТИ РАФТОВЕ за ВИТРИНИ] Плаващи рафтове прост дизайн, изработени от желязо, подходящи за демонстрации и за съхранение на предмети с колекционерска стойност, по-малки растения, меки играчки, чаши за вино и много други ☆ [ПРИМЕНИМАЯ сцена] Красива плаващ стенни полици за цветя, която е подходяща почти за всеки декора на вашия дом, спалня, хол, баня, кухня, офис или стая в общежитие. ☆ [ТЕГЛО] Благодарение на тежка рамка дизайн този стеллажная система може да издържи тежест до £ 11 на всеки ред. ☆ [НАСТРОЙКА] Тези рафтове лесно да се мотае.Комплектът включва подробни инструкции с извънбордов пътят, по малка степен и аксесоари за лесен монтаж. ☆ [НАШАТА УСЛУГА] Вашето удовлетворение е целта на нашия магазин.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро, в продължение на 8 часа. ☆ [ПРОСТИ РАФТОВЕ за ВИТРИНИ] Плаващи рафтове прост дизайн, изработени от желязо, подходящи за демонстрации и за съхранение на предмети с колекционерска стойност, по-малки растения, меки играчки, чаши за вино и много други. ☆ [ПРИМЕНИМАЯ сцена] Красива плаващ стенни полици за цветя, която е подходяща почти за всеки декора на вашия дом, спалня, хол, баня, кухня, офис или стая в общежитие. ☆ [ТЕГЛО] Благодарение на тежка рамка дизайн този стеллажная система може да издържи тежест до £ 11 на всеки ред. ☆ [НАСТРОЙКА] Тези рафтове лесно да се мотае.Комплектът включва подробни инструкции с извънбордов пътят, по малка степен и аксесоари за лесен монтаж. ☆ [НАШАТА УСЛУГА] Вашето удовлетворение е целта на нашия магазин.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро, в продължение на 8 часа.Независимо дали ще изберете любимите си произведения на изкуството или скъпи спомени, включени в семейни снимки, снимки, които пускат на стените им, маси и комодах, определят живота си и това, което за вас е най-важно.Ние разбираме това и създаваме изящни лавици и кубчета, достойни за най-ценните подаръци.☆ Описание На Продукта1. Име на продукта : Плаващ полки2. Материал : Железо3. Размер : Както е показано на фигурата.