Mivvosakuki 2 бр. Сменяеми Лепило за душата, Рафтове За Душата, Залепващи Ленти, Органайзер За Душата, Стикер, Подмяна, Баня, Сверхпрочный, Силен, лош вкус на Лепило За Стен?
  • New

Mivvosakuki 2 бр. Сменяеми Лепило за душата, Рафтове За Душата, Залепващи Ленти, Органайзер За Душата, Стикер, Подмяна, Баня,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Висока носеща способност на】 Подмяна на лепило за душата caddy със силна натоварване може да издържи тегло по-малко от 22 паунда / 10 кг за 1 бр С водоустойчива и пылезащитной функция.Не е толкова лесно петно прах, дръжте чисти и спретнати. 【Съвети за инсталиране】 Преди да инсталирате дръжте стени са сухи и чисти, стиснете въздух между стената и стикер, изчакайте 24 часа, за да се мотае душ рафт. 【Применимая стена】 самозалепващи ленти за душ може да се прилага само върху гладка и твърда повърхност, като плочки, стъкло, гладко дърво, метал, плосък мрамор. Забележка : Стикер ги на стената с зазорами, каменни конци или пореста ще намали носещата способност. 【Размера и броя на】 Размер лепило : 11,02x3,15 инча, преносими самозалепващи се ленти 2 елемента, подходящи за душ кабини, стелажи за подправки, рафтове за кошници в банята и кухненски организаторите за съхранение.Липсата на пробиване и увреждане на стените. 【Послепродажная гаранция】 На всички сменяеми лепила за душата Mivvosakuki се предлага гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни по някаква причина.Ако подмяна на етикети за душата не може да приклеиться, моля, не се колебайте да се обадите в центъра за обслужване на клиенти 24 часа на ваше разположение. 【Висока носеща способност на】 Подмяна на лепило за душата caddy със силна натоварване може да издържи тегло по-малко от 22 паунда / 10 кг за 1 бр. С водоустойчива и пылезащитной функция.Не е толкова лесно петно прах, дръжте чисти и спретнати. 【Съвети за инсталиране】 Преди да инсталирате дръжте стени са сухи и чисти, стиснете въздух между стената и стикер, изчакайте 24 часа, за да се мотае душ рафт. 【Применимая стена】 самозалепващи ленти за душ може да се прилага само върху гладка и твърда повърхност, като плочки, стъкло, гладко дърво, метал, плосък мрамор. Забележка : Стикер ги на стената с зазорами, каменни конци или пореста ще намали носещата способност.