Декоративна Керамична банка за джинджифил Healifty с Капак, на Банката за Храмовия Шлем, Античен Порцелан Банка, Бяло-Синята Ваза с цветя, Цветен Принт, Централният Еле?
  • New

Декоративна Керамична банка за джинджифил Healifty с Капак, на Банката за Храмовия Шлем, Античен Порцелан Банка, Бяло-Синята

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✨Се използва Широко в ЦЕНТРАЛНАТА част на плот за приготвяне на чай, приготвяне на зелен чай и ароматизирани чайове, ядки, бонбони и някои други ястия ✨БУРКАНИ ЗА ПОДПРАВКИ Традиционна банка за съхранение на Гладка и не травмирует ръцете си, така че вие можете да я използвате с доверие. ✨КУТИЯ ЗА ПОДПРАВКИ Банка с очарователен модел в китайски стил ще допълни всяко декорация на дома. ✨ОПАКОВКА ЗАХАР Старинен външен вид, Подходящи за различни стилове на оформяне на дома, красив външен вид, лесен за употреба. ✨ Е изработена от керамични материали за сол, блестяща от вътре и отвън, приятен на допир и лесен за переноске. ✨Се използва Широко в ЦЕНТРАЛНАТА част на плот за приготвяне на чай, приготвяне на зелен чай и ароматизирани чайове, ядки, бонбони и някои други ястия. ✨БУРКАНИ ЗА ПОДПРАВКИ Традиционна банка за съхранение на Гладка и не травмирует ръцете си, така че вие можете да я използвате с доверие. ✨КУТИЯ ЗА ПОДПРАВКИ Банка с очарователен модел в китайски стил ще допълни всяко декорация на дома. ✨ОПАКОВКА ЗАХАР Старинен външен вид, Подходящи за различни стилове на оформяне на дома, красив външен вид, лесен за употреба. ✨ Е изработена от керамични материали за сол, блестяща от вътре и отвън, приятен на допир и лесен за переноске.Характеристики-Размер : 19,50 X13,00 X13,00 см / на около 7,66 X5,11 X5,11 см-Цвят : Различни цветове-Материал : керамика Опаковка включва 1 х буркан за съхранение.