9шт Комплект Уплътнения на Корпуса на генератор на Комплект за Ремонт на Тампони Генератор на Силовото оборудване 186FA
  • New

9шт Комплект Уплътнения на Корпуса на генератор на Комплект за Ремонт на Тампони Генератор на Силовото оборудване

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Дълъг срок на експлоатация : Изработени от висококачествени азбест, мед, алуминий, тези тампони са здрави, в същото време притежават шок вискозитет и могат да осигурят по-дълъг живот. Широко приложение : Тези подложки могат да бъдат приложени към градината на колата, затирочной машина, газонокосилке, автомивка автомобили, аппликатору за лекарства и т. за 186 FA, за задвижващата техника GX390. : В тази опаковка 9 броя подложки за различни приложения, можете да ги използвате веднага или да се съхранява само в случай, много необходими аксесоари!. Преносим : Благодарение на по-малък размер и лесно теглото на тези подложки са лесни за носене и съхраняване.Можете лесно да ги ход!. Идеален заместител : Тези подложки с дълъг срок на служба са идеален заместител на старите и повредени части. Дълъг срок на експлоатация : Изработени от висококачествени азбест, мед, алуминий, тези тампони са здрави, в същото време притежават шок вискозитет и могат да осигурят по-дълъг живот. Широко приложение : Тези подложки могат да бъдат приложени към градината на колата, затирочной машина, газонокосилке, автомивка автомобили, аппликатору за лекарства и т. за 186 FA, за задвижващата техника GX390. : В тази опаковка 9 броя подложки за различни приложения, можете да ги използвате веднага или да се съхранява само в случай, много необходими аксесоари!. Преносим : Благодарение на по-малък размер и лесно теглото на тези подложки са лесни за носене и съхраняване.Можете лесно да ги ход!. Идеален заместител : Тези подложки с дълъг срок на служба са идеален заместител на старите и повредени части.Спецификация : Тип на продукта : Комплект прокладокрежим : 186 FA Материал : азбест, мед, алюминийвключая : Уплътнението на корпуса на генератор, уплътнение капак цилиндрова глава, уплътнение всмукателната тръба, уплътнението на цилиндъра, уплътнение уплътнителен плоча, уплътнение на ауспуха, медна шайба на помпата за високо налягане, тампон въздушен филтър и уплътнение за огъване Важи за : Бензиновому генератор, бензонасосу, микроперерабатывающей машина, градински машина, полировальной машина, газонокосилке, автомивка автомобили, аппликатору за лекарства и т.

Item Type:
Gasket Set
Mode:
186FA
Material:
Asbestos, Copper, Aluminum
Including:
Generator case gasket, cylinder head cover gasket, intake pipe gasket, cylinder gasket, sealing plate gasket, muffler gasket, fuel injection pump copper gasket, air filter gasket, and bend gasket
Applicable to:
Gasoline generator, gasoline pump, micro tillage machine, garden machine, polishing machine, lawn mower, car washer, medicine applicator, etc. for 186F, for GX390 power machinery.
Package List:
1 x Generator Case Gasket:
1 x Cylinder Head Cover Gasket:
1 x Intake Pipe Gasket:
1 x Cylinder Gasket :
1 x Sealing Plate Gasket :
1 x Muffler Gasket:
1 x Fuel Injection Pump Copper Gasket:
1 x Air Filter Gasket :
1 x Bend Gasket: