Ротационен Татуировка Мотор Пистолет комплект, Професионален Ротационен Слайдер Мотор Татуировка Картечница за Татуировщиков Професионална Татуировка Машина М?
  • New

Ротационен Татуировка Мотор Пистолет комплект, Професионален Ротационен Слайдер Мотор Татуировка Картечница за Татуировщиков

BGN 8.23

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МАЛОШУМНОЕ И БЪРЗО БОЯДИСВАНЕ - двигател професионална роторной татуировка-машини поглъща удариТой може да е идеално за премахване на звукови вълни, причинени от вибрации.Ниско ниво на шум, бързо боядисване, намалява стреса и болката на клиента.ОСНОВНОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ на TATTOO liner четки SHDER - татуировка-двигател пистолет е подходящ за облицовка и шлицевания.Това е чудесен инструмент за татуировки както за професионални татуировщиков, така и за начинаещи.ВИСОКО КАЧЕСТВО - на Ротари татуировочная машина, която е изработена от алуминиева сплав с най-висока ефективност и ниски индуктивностью, предоставя по-добра стабилност.Добро разсейване на топлината -В тази професионална роторной дръжката за татуировка-за пишеща машина се използва двигател с висока мощност, който може да работи дълго време без отопление.УНИВЕРСАЛНА дръжка ЗА ТАТУИРОВКИ - Тази машина с въртящ се затвор подходящ за различни видове татуировочных игли и дръжки за татуировки и се отличава с издръжливост. Ниско ниво на шум и бързо оцветяване на намаляване на нервност и болезнени усещания на клиента. Със силна мощност на машината, постигане на всички изисквания за експлоатация на татуировки. Изискан външен вид, лесен и удобен за улавяне и эксплуатации4. Устойчивост на топлина до висока температура на обработка, по-дългосрочна работа без загряване. Подходящ е както за облицовка, така и за шинирования, е чудесен инструмент за начинаещи или професионални татуировщиков.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Татуировка-на пишеща машина, Цвят : черен, червен, син (по избор) Материал : Космически алуминий Функция : да обшивка и лигавицата Пусковое напрежение : 3 v Работно напрежение : 6-12 В Скоростта : 10 12000 об. Интерфейс : Крючковая линия Осъществяване Списък : 1 х татуировка-на пишеща машина Забележка : поради различните производствени партиди стилове на ключалката са случайни.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tattoo Machine
Color:
Black, Red, Blue(Optional)
Material:
Space Aluminum
Function:
Shding and lining
Starting Voltage:
3v
Operating Voltage:
6-12v
Speed:
10v 12000 RpmInterface
Package List:
1 x Tattoo Machine :
Note:
Due to different production batches, handle lock styles are random :