Стикер за лаптоп Keogdsa 2021 Apple MacBook Pro 16,2 инча M1 Pro/ M1 Max, модел A2485, Сребристо, без надраскване (включва повърхност и долния капак) (с изглед към Хилядолетна сокол)
  • New

Стикер за лаптоп Keogdsa 2021 Apple MacBook Pro 16,2 инча M1 Pro/ M1 Max, модел A2485, Сребристо, без надраскване (включва

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Приложими модели] е на Разположение за 2021 Apple Macbook Pro 16,2 инча M1 Pro/M1 Max, модел A2485 (сребрист цвят), моля, проверете модела на вашия Mac преди покупката да се уверите, че получавате правото размер [Ултра-тънък и защитен от надраскване] ултра тънък до 0,2 мм, и вие едва чувстваш.Защитете вашия нов лаптоп, за да се избегне надраскване от часа, пряжек, бижута и други метални предмети, както и от вашите домашни любимци и деца. [Перфектно качество] Стикер за кожата лаптоп Keogdsa е направена от висококачествен винил материал 3 M, който е безопасен, безвреден за околната среда и нетоксичен, е водоустойчив.Не оставя следи след отстраняване. [Дизайн] Удобен дизайн, няма нужда да нарежете в себе си, което премахва проблемите трудна за рязане. [Гаранция обслужване] Удовлетвореността на клиентите е нашата най-голяма мотивация, ако имате някакви въпроси относно тази стикери за лаптоп, моля, не се колебайте да се свържете с нас. [Приложими модели] е на Разположение за 2021 Apple Macbook Pro 16,2 инча M1 Pro/M1 Max, модел A2485 (сребрист цвят), моля, проверете модела на вашия Mac преди покупката да се уверите, че получавате правото размер. [Ултра-тънък и защитен от надраскване] ултра тънък до 0,2 мм, и вие едва чувстваш.Защитете вашия нов лаптоп, за да се избегне надраскване от часа, пряжек, бижута и други метални предмети, както и от вашите домашни любимци и деца. [Перфектно качество] Стикер за кожата лаптоп Keogdsa е направена от висококачествен винил материал 3 M, който е безопасен, безвреден за околната среда и нетоксичен, е водоустойчив.Не оставя следи след отстраняване. [Дизайн] Удобен дизайн, няма нужда да нарежете в себе си, което премахва проблемите трудна за рязане. [Гаранция обслужване] Удовлетвореността на клиентите е нашата най-голяма мотивация, ако имате някакви въпроси относно тази стикери за лаптоп, моля, не се колебайте да се свържете с нас.